Menu Premium
Loading...

Gotham Knights (Zomer) Preview: Net zo tof als de befaamde Batman-games?

16/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag presenteren wij jullie de eerste in ene rij van de zogenaamde Zomer Previews. Het betreft previews van de grote games die dit najaar gaan uitkomen en waar we tijdens de afgelopen ‘ E3’ periode vaak verse beelden hebben gezien. Wat hebben we gezien? Wat gaat de game brengen en welke details springen in het oog? En natuurlijk het antwoord op de vraag welke verwachtingen we hebben van het spel in kwestie. We trappen deze zomerse serie af met een game die de super hero nerds op de redactie zou kunnen bekoren. Dit is de Gotham Knights preview.

Gotham Knights Preview: De befaamde stad is in rep en roer

Batman is dood. Een nieuwe criminele onderwereld heeft de macht gepakt in de straten van Gotham City. Niets en niemand is meer veilig voor dit gespuis. Het is aan de Batman-familie; Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin om Gotham te beschermen, hoop te bieden aan zijn burgers, de politie te assisteren en de criminelen flink aan te pakken. Van het oplossen van mysteries die de donkerste hoofdstukken in de geschiedenis van de stad met elkaar verbinden tot aan het verslaan van de beruchte bad guys, het is aan de speler om de nieuwe Dark Knight te worden en de straten te redden van de chaos.

Kan de game wedijveren met de fantastische Batman-games?

Gotham Knights is een open-wereld actie-RPG die zich afspeelt in de, volgens de developer, meest dynamische en interactieve Gotham City tot nu toe. Is dat ook zo? In je eentje of coöp met een andere held patrouilleert je in de vijf verschillende stadsdelen van Gotham en treed je op tegen criminele activiteiten waar je ze ook tegenkomt. Hoe is de gameplay? En hoe zijn de helden waar je mee speelt? Kan dit spel wedijveren met de heerlijke Batman-games? Je ziet en hoort het in de Gotham Knights preview.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch