Menu Premium
Loading...

Gotham Knights Review: Kopen, budgetbak of slopen?

26/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Laten we eerlijk zijn, Gotham Knights is een game waar we best wel naar uitgekeken hebben. Een titel rond een groep, in potentie, toffe super heroes, dat trekt altijd el de aandacht op een kantoor waar veel nerds rondlopen. Wordt dit aanvankelijke enthousiasme beloond of valt de game van Warner Bros tegen? Jelle en Jasper hebben de titel de afgelopen dagen gespeeld en geven in deze video hun oordeel. Dit is de Gotham Knights review.

Gotham Knights review: Verlos Gotham City voor de zoveelste keer van het tuig

Gotham Knights is een actie-RPG in een open wereld en vindt plaats in, je raadt het al, Gotham City. Jij gaat als held patrouilleren in de vijf bekende wijken van Gotham. Dat doe je alleen of samen met een andere held. Doel: zorg dat de criminelen geen poot aan de grond krijgen. Het verhaal achter de game is even simpel als droevig: Batman is dood. Een nieuwe criminele organisatie heeft van zijn overlijden gebruik gemaakt om de macht in de straten van Gotham City te grijpen. Het is aan de Batman-familie – Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin – om Gotham te beschermen, de inwoners hoop te geven en de criminelen te verjagen.

Speel als Batgirl, Robin, Nightwing en Red Hood

Je kunt in deze game dus als Batgirl, Robin, Nightwing of Red Hood spelen. Kies per missie een ander karakter of werk de complete game met één held af. Wat deden de heren en hadden zij een favo held? Vijanden zijn er genoeg in het spel. Je pad wordt onder meer gekruist door Harley Quinn, Clayface en Mr. Freeze. Hoe beviel het spel de liefhebbers van het super hero genre? Was de gameplay afwisselend en uitdagend genoeg en bevielen de nieuwe helden een beetje of waren de oude Batman-games toch toffer? Je ziet en hoort het antwoord in de Gotham Knights review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch