Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Gotham Knights Premium Review: ‘Niet meer van deze tijd’

25/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gotham Knights is best een game waar we lang naar hebben uitgekeken. Een game rond een groep super heroes, dat trekt altijd wel de aandacht op een kantoor waar nerds rondlopen. Wordt hun aanvankelijke enthousiasme beloond of valt de game van Warner Bros tegen? Jelle, Jasper en Skate hebben het spel flink aan de puntoren gevoeld en geven in deze video hun oordeel. Jelle zegt alvast: “Excuus voor mijn geraaskal”. Dit is de Gotham Knights review.

Gotham Knights review: Verlos Gotham City voor de zoveelste keer van het tuig

Gotham Knights is een actie-RPG in een open wereld en vindt plaats in, je raadt het al, Gotham City. Jij gaat als speler patrouilleren in de vijf bekende wijken van Gotham. Dat doe je alleen of samen met een andere held. Doel: zorg dat de criminelen geen poot aan de grond krijgen. Het verhaal achter de game is even simpel als droevig: Batman is dood. Een nieuwe criminele organisatie heeft van zijn overlijden gebruik gemaakt om de macht in de straten van Gotham City te grijpen. Het is nu aan de Batman-familie – Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin – om Gotham te beschermen, de inwoners weer hoop te geven en de criminelen te verjagen. Dat is een klus die de drie presentatoren graag op zich namen.

Speel als Batgirl, Robin, Nightwing en Red Hood

Je kunt in deze game dus als Batgirl, Robin, Nightwing of Red Hood spelen. Kies per missie een ander karakter of werk de complete game met één held af. Wat deden de drie en was er favo held? Vijanden zijn er genoeg in het spel. Je pad wordt onder meer gekruist door Harley Quinn, Clayface en Mr. Freeze. Hoe beviel het spel de drie liefhebbers van het super hero genre? Was de gameplay afwisselend en uitdagend genoeg en bevielen de nieuwe helden een beetje of was Batman toch toffer? Je ziet en hoort het antwoord in de Gotham Knights review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch