Menu Premium
Loading...

Techkings over Google Slate, Pixel 3 en Project XCloud

10/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Techkings is dit keer lekker op schema. Met deze week een hoop nieuwe tech spulletjes van Google en zelfs een streaming dienst van Microsoft? Wil je nou precies weten wat er allemaal gezegd wordt in dit gruwelijke item over alles Google gerelateerd, dan moet jij zeker kijken naar de prachtige Koos en Kevin.

Google Chromecast

Niet iedereen heeft momenteel een SmartTV met de mogelijkheid om apps te draaien. Daar heeft Google slim over nagedacht door Chromecast op de markt te brengen. De Chromecast sluit je aan via de HDMI port van je televisie en zo kun je vervolgens de Chromecast bedienen met je telefoon. Super handig zo’n apparaat dus, zeker als je Netflix wilt kijken, maar wanneer je Netflix niet ge├»nstalleerd hebt op je televisie. De nieuwe versie hoort zelfs 10 tot 15 procent sneller te draaien dan zijn voorgangers. Ook een leuke toevoeging is de mogelijkheid om beeldmateriaal te laten zien in 1080p en 60fps.

Google Slate

Tablets, momenteel bijna een noodzaak als je vaak onderweg bent of veel notities moet maken. Daarom heeft Google dit keer de Google Slate aangekondigd, met een grandioos 12,3″ scherm en een beeldverhouding van 3:2, met een pixel resolutie van 3000×2000. Een perfect apparaat voor onderweg dus, zeker als je de pen & toetsenbord combo erbij koopt. Je kunt kiezen uit verschillende varianten: de Google Slate met een Intel M3 processor, Core i5 en een Core i7. Voor de ram liefhebbers heb je ook nog eens de keuze tussen 4GB, 8GB en 16GB aan ram geheugen. Natuurlijk niet te vergeten is de opslagcapaciteit; ook hier heb je de keuze tussen 32GB, 128GB en de 256GB variant. De startprijs van de Google Slate met de Intel M3 processor is 599 dollar en het toetsenbord gaat 199 dollar kosten.

Microsofts Project XCloud

De Xbox One, niet de meest gewilde console momenteel op de markt. Dat kan zomaar allemaal eens veranderen met de komst van Project XCloud, een streaming dienst van Microsoft die bijna alle Xbox titels kan streamen naar devices. Wie wil dat nou niet? Een potje Halo spelen onderweg naar je werk, geweldig! Wij weten nog niet hoeveel Project XCloud gaat kosten en of het wekelijks of een maandelijkse betaalservice gaat worden. Interessant klinkt het in ieder geval wel!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch