Menu Premium
Loading...

Goodmorning Vietnam dag 1: Zou Koos wel uit het vliegtuig zijn gestapt?

15/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat was alweer dag 1 van ons premium Vietnam avontuur! En wat is er al een hoop gebeurd! Een reis met gillende koters, kotsende moeders en een slapende Koos. Na een lange vlucht kwamen we eindelijk aan in Bangkok. Feest! Want het is Songkran. Songkran is het Thaise nieuwjaar waarin mensen massaal met Super Soakers de straat op gaan en elkaar natspuiten. JJ en Skate nemen de allereerste dag met je door en laten je wat zien van de avonturen van de jongens. En misschien geven ze ook wel wat hele interessante details en nieuwtjes weg over de trip! Je ziet het allemaal in de allereerste Goodmorning Vietnam!

Challenge #1

Al voordat wij het het vliegtuig instapten kregen we al de eerste challenge van JJ te horen. Volledig in de vorm van diverse spionage films.

Challenge #2

En daar kwam gelijk de tweede challenge van JJ om de hoek kijken. De Premium bazen gaan in de ‘NAM 19 Discord bepalen wie van ons de meest gruwelijke Super Soaker heeft gekocht, de verliezers moeten de winnaar trakteren in Hanoi. Daarnaast nemen we de winnende Super Soaker mee terug naar Nederland en stoppen we hem in de ultieme loot box die we verloten onder iedereen die op The Great Wall staat.

Benieuwd naar al deze wrede content? Wordt snel premium lid en check die brute content! Je bent al premium lid voor 2,50 per maand! Hoe tof is dat?

Drop je reacties hieronder, vragen mag je natuurlijk ook altijd stellen en doe gezellig mee! Het gehele schema staat op onze site dus die kun je checken, en check daarna vooral alle items!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch