Menu Premium
Loading...

Good Morning Vietnam Dag 5: Bad trip in de jungle en JJ fokken

19/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Klaar voor je staat de vijfde en laatste editie van de Good Morning Vietnam ochtendshow, die we schaamteloos uitzenden in de middag. Gewoon omdat het kan. De vermoeidheid begint nu volop toe te slaan bij de mannen in Vietnam. Wat logisch is als je in rekenschap neemt dat ze nu al een dag of zes een paar uur per dag slapen. Dat in combinatie met een tropische klamme hitte zorgt er voor dat er iets knapt in de hersenen van de heren.

Rijstvelden, jungle bergen en rivieren

Ten tijde van de opnames van de vlogs die je in deze aflevering van Good Morning Vietnam ziet, bevonden Jelle, Koos en Daan zich in de omgeving rond Nim Bin. Een prachtig gebied (dat ga je zo zien) met rijstvelden, jungle, bergen en water. Exact de omgeving die we kennen uit de vele Vietnamfilms en -games die we de afgelopen jaren hebben gekeken. Maar hoe ervaren we dat nu als we er zelf zijn in plaats van dat we deze overweldigende natuur op een scherm zien?

JJ krijgt een potje payback voor zijn flikker

Dat gaan de heren in deze editie van Good Morning Vietnam uitleggen. En dat loopt net iets anders dan ze gedacht hadden. Misschien door de hitte, misschien door de vermoeidheid of misschien is het gewoon de jungle-fever die veel Amerikaanse soldaten ook overkwam toen ze in dit landschap aan het vechten waren. Het is in ieder geval het meest vage stukje content wat we in jaren op de site hebben gezet. En o ja, aan het eind wordt JJ nog even goed te grazen genomen. Dat kon ie verwachten met al die pittige opdrachten die hij de drie had gegeven. Of hij er zo blij mee was echter…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch