Menu Premium
Loading...

Good Morning Vietnam dag 4: We gaan de gameshops en de jungle in

18/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag de vierde editie van Good Morning Vietnam. Met weer wat lekker nieuwe vlog-beelden uit Vietnam en het gezellige gebabbel van veteranen Skate en JJ. Een live-verbinding met Vietnam zit er helaas niet in, maar daar is een goede reden voor. De heren zitten namelijk volle bak in de jungle. Wat ze daar gaan doen, leggen ze zelf uit in van de vlogs die je in dit item gaat zien.

We bezoeken een gameshop: Welke games zijn populair in Vietnam?

De drie mannen zijn vanochtend in alle vroegte vertrokken naar Nim Bin. Om daar ook het landschap van Vietnam wat we zo goed kennen uit al die films en games, te checken. Ondanks het feit dat ze dus extreem vroeg op moesten, vonden Koos en Jelle nog tijd om een gameshop in Hanoi te bezoeken. Want we willen immers weten wat er nu zoal in Vietnam gespeeld wordt en wat populair is. Een mooie vlog was het resultaat. En dan is er nog beeld van een bushalte. Waarom? Dat weten wij eigenlijk ook niet, maar Daan en Koos hadden er toch echt een bedoeling mee.

Gaat het JJ lukken om maker Flappy Bird aan het praten te krijgen?

JJ brengt verder ook wat nieuws over project ‘Flappy Bird’. Hij wil het bizarre verhaal rond dit spel op de mobiel in een mooi item voor het voetlicht brengen en daarvoor ook de mening van de maker van de game, Dong Nguyen, horen. de beste man is echter extreem media-shy en geeft zelden tot nooit interviews. De vraag is dus of het JJ ook lukt om hem aan de praat te krijgen. Kortom, we hebben weer veel fijns vanuit Hanoi voor jullie klaar. Terwijl er later vandaag ook nog een Nam 19 Bonus item en een Road Trip item online komt te staan. Genoeg kijkvoer dus.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch