Menu Premium
Loading...

Good Morning Vietnam dag 3: Hallelujah, de drie zijn weer fit

17/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat een soap is de Nam 19 trip tot nu toe. Ziekte, problemen met visa, JJ die twee dagen door elkaar haalt. Maar we weten ook dat leedvermaak het beste soort vermaak is. En als je naar de comments kijkt, dan wordt er door iedereen gesmuld van de items die we dagelijks in Hanoi en de studio maken. En daar zijn we erg blij mee.

Vanmiddag Nam 19 Bonus item

Vandaag hebben we ook weer de nodige drama voor je klaar staan. In deze Good Morning Vietnam en in een speciaal Nam 19 Bonus item voor de Premium Bazen. Extra vlog content om de pret nog wat verder te verhogen. Wat daarin zit verklap ik nu nog niet. Maar het is episch en heeft iets met de synthesizer-muziek van Vangelis te maken…

Deze editie van Good Morning Vietnam, de enige ochtendshow in Nederland die schaamteloos in de middag wordt uitgezonden, draait om een aantal zaken. Eten bijvoorbeeld. De drie mannen zijn weer fit. Nu ja, soort van. En kunnen dus weer eten. En dat is maar goed ook, want de Vietnamese keuken schijnt een van de beste, meest gezonde  en meest verfijnde ter wereld te zijn. En dus gaan de drie hun smaakpapillen eens verwennen. In de hoop dat de darmen ook een nice treatment krijgen. Tot slot leggen ze natuurlijk uit wat ze gaan doen vandaag. Alles staat namelijk in het teken van de Indie-scene van Hanoi. En dat betekent studio’s bezoeken.

Support Gamekings voor maar 2.50 en check al die vette content uit Vietnam

Veel plezier bij deze editie van Good Morning Vietnam. En je weet het, als je wilt genieten van al die lange Road Trip items, support Gamekings en wordt premium lid. Voor 2.50 per maand kun je alle zeven road trips zien plus nog veel meer andere toffe Premium content zoals mini documentaires, uitgebreide reviews en inhoudelijke discussies over alles wat gaming zo tof maakt.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch