Menu Premium
Loading...

Good Morning Vietnam dag 2: Als je dacht dat je alle drama gehad had…

16/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er staat een frisse en fruitige Good Morning Vietnam voor je klaar. De term ‘fris en fruitig’ hebben we er hier op de redactie in Amsterdam bij gezet. omdat we hopen dat het een helende werking heeft op de drie heren in Hanoi. Jelle is nog steeds ziek, Daan heeft nul uren geslapen en Koos is koortsig. Hij heeft daardoor al flink wat uren geen honger. En dat wil je niet in 37 graden. Als JJ vervolgens de volgorde van de dagen ook nog eens door elkaar haalt en de mannen op een verkeerde opdracht stuurt, dan weet je dat de soap ‘Nam 19’ is begonnen.

Good Morning Vietnam gevuld met 100% verse content

Vandaag hebben we de Good Morning Vietnam Show met 100% verse content gevuld. De vraag hiernaar was groot en dus zetten we er nog een tandje bij in deze productie. Zo zie je beelden van de zoektocht van Jelle naar iets wat zijn buikgriep kan stoppen. Koos en Daan moeten van JJ een opdracht doen die ze eigenlijk niet willen uitvoeren. Bang als ze zijn voor ongelukken. En de kans daarop was bij deze opdracht zeker aanwezig. Maar als je content maakt, moet je niet zeuren. En dus deden ze het. Met prachtige resultaten. Ook hebben ze het over waar en hoe ze Juventus tegen Ajax gaan kijken. Want 2:00 uur ’s nachts daar.

En daar sta je dan, een dag te vroeg bij een Indie developer

En dan die twee dagen (dinsdag en woensdag) die JJ door elkaar haalde. Stonden de heren een dag te vroeg op de stoep van een Vietnamese indie developer. Met een mond vol tanden. Maar wel meteen als pro’s overschakelen naar het programma van woensdag, dat dus eigenlijk bedoeld was voor de dinsdag…

Support Gamekings voor maar 2.50 en check al die vette content uit Vietnam

Veel plezier bij deze editie van Good Morning Vietnam. En je weet het, als je wilt genieten van al die lange Road Trip items, support Gamekings en wordt premium lid. Voor 2.50 per maand kun je alle zeven road trips zien plus nog veel meer andere toffe Premium content zoals mini documentaires, uitgebreide reviews en inhoudelijke discussies over alles wat gaming zo tof maakt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch