Menu Premium
Loading...

Gods Will Be Watching Review

02/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gods Will Be Watching, de titel klinkt al wreed en de game doet zijn naam volop eer aan. De game is een point-and-click thriller en Melle en Dominique hebben deze game intensief gespeeld. Gods Will Be Watching is namelijk bedoeld voor de doorzetter en na wat lichtelijke frustraties zijn de mannen tot een conclusie gekomen. Als je wilt weten wat Melle en Dominique van deze game vinden, kijk dan de Gods Will Be Watching review!

De Gamekings-mannen hebben er op los geklikt in de ruimte, ruimtestations en op planeten in Gods Will Be Watching. De titel belooft veel goeds en of het de naam eer aan doet, moet je van Melle en Dominique horen. De game wordt ontwikkeld door de studio Deconstructeam. De jonge indie-studio is in 2012 opgericht en heeft sindsdien al meerdere games ontwikkeld. In 2013 wonnen ze met Gods Will Be Watching een prijs voor het meest originele idee. Mocht je van het point-and-click genre houden, dan is Gods Will Be Watching zeker een goede optie voor jou. De game blaast hier namelijk nieuw leven in door de oude genre interactiever en meer reactief te maken. Dit is misschien wel al een goede reden om de game te gaan spelen.

De game is zeker wreed als het gaat om geweld, maar dat schrikt de mannen niet af. Melle en Dominique bespreken zo de zware tijden en de toffe momenten van deze game. Vergis je alleen niet, Gods Will Be Watching is misschien wel de Dark Souls onder de point-and-click games. De snel aangebrande gamer zal daarom wellicht twee keer moeten nadenken voordat hij of zij aan deze game begint. Hoe zit het eigenlijk met jou? Ben jij snel aangebrand en gefrustreerd door games? Of blijf je de koele kikker die geen moment haar of zijn controle verliest? Melle en Dominique houden het hoofd in ieder geval koel in deze Gods Will Be Watching review.

Ontwikkelaar: Deconstructeam
Uitgever: Devolver Digital
Platform: PC en mobile
Gods Will Be Watching review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch