Menu Premium
Loading...

God of War Retrospective

03/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over twee weken verschijnt de nieuwe God of War: Ascension. Het is daarom de hoogste tijd om eens terug te kijken op de serie, dit doen Steven en Skate in deze God of War Retrospective.

De eerste God of War kwam alweer acht jaar geleden uit op de PlayStation 2. Het was in die tijd een revolutionaire game: niet alleen op het gebied van graphics, maar ook de gameplay was verrassend goed. Drie jaar geleden verscheen de eerste next-gen God of War, namelijk God of War III. Men was toe aan een next-gen Kratos en hebben deze ook gekregen in het best verkopende deel van de serie. Niet alleen op de PlayStation is God of War een grote game, ook op de PSP  hebben Chains of Olympus en Ghost of Sparta de serie meer dan recht gedaan.

Nu verschijnt over twee weken, de nieuwste titel binnen de serie, namelijk God of War: Ascension. De vraag is of deze ook zijn naam waar kan maken en de serie recht zal doen. Het zal de eerste God of War game zijn die ook een multiplayer heeft naast het epische single-player verhaal.

Ben jij ook een fan van de God of War serie en kan je niet wachten tot Ascension over twee weken uit komt, of ben je nog sceptisch over deze nieuwe titel? Ben je nog niet zo bekend met de serie, maar wel heel benieuwd na het zien van de beelden van God of War: Ascension? Check dan alles over de God of War games in deze God of War Retrospective.

God of War Retrospective

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch