Menu Premium
Loading...

God of War Ragnarök Review: Kopen, Budgetbak of slopen?

16/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Velen keken er naar uit. Naar de game en dan natuurlijk ook naar de review van God of War Ragnarök. In potentie pandoer natuurlijk een absolute GOTY. Santa Monica Studio geeft ons de opvolger van het absolute meesterwerk God of War uit 2018. Een game als een film. Vele uren aan volvette actie in een prachtige wereld en gezegend met een mythisch en meeslepend verhaal. Werkelijk alles klopte aan dit spel. En thans is daar het vervolg. Een monsterklus voor Santa Monica. Want maak maar eens een game die de voorganger, die eigenlijk weinig tot geen fouten kende, overtreft. Dat lukt er maar weinig. De studio liet zich niet afschrikken door deze klus en ging aan de slag. Het resultaat ligt in de winkels. Koos en Skate speelden het spel en dit is hun oordeel.

God of War Ragnarök review: Hoe loopt het met Kratos en Atreus af?

Fimbulwinter is begonnen in Ragnarök. Kratos en Atreus zoeken in alle negen werelden naar antwoorden voor die winter terwijl Asgardiaanse strijdkrachten zich voorbereiden op de eindstrijd die volgens de profetie het einde van de werelden zou inluiden. Vrolijke boel dus. Op hun reis door de mythische landschappen komen de twee een hoop apart volk tegen en nemen ze het op tegen vele fantasievolle vijanden, waaronder noordse goden en nasty monsters. De dreiging van Ragnarök komt steeds dichterbij. Kratos en Atreus moeten kiezen tussen hun eigen veiligheid en die van de werelden.

Overtreft Santa Monica zich nog een keer?

God of War Ragnarök moet de kers op de dit jaar niet al te uitbundige slagroomtaart worden. Is dat ook gelukt? Is Santa Monica er geslaagd zich nog een keer te overtreffen? Laat de Amerikaanse studio zien dat, wat Xbox ook doet, de beste singleplayer avonturen nog steeds door PlayStation worden gemaakt? Is God of War Ragnarök meer dan meer van hetzelfde? Of heeft het de franchise een teug frisse lucht? Alle antwoorden krijg je in deze review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch