Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

God of War Ragnarök Premium Review: Is dit een potentiële GOTY?

15/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar is die dan: de review van God of War Ragnarök. In potentie een absolute GOTY. Santa Monica Studio geeft ons gamers de opvolger van het absolute meesterwerk God of War uit 2018. Een game als een film. Een flink aantal uren van volvette actie in een prachtige wereld en gezegend met een pakkend verhaal. Werkelijk alles klopte aan dit spel. En nu is daar dus het vervolg. Een monsterklus. Want ga maar eens een titel, die eigenlijk weinig tot geen fouten kende, overtreffen. Dat lukt er maar weinig. Santa Monica liet zich niet afschrikken door deze klus en ging aan de slag. Het resultaat ligt nu in de winkels. Huey, Koos en Skate speelden het spel en dit is hun oordeel.

God of War Ragnarök review: Hoe loopt het met Kratos en Atreus af?

Fimbulwinter is begonnen in Ragnarök. Kratos en Atreus zoeken in alle negen werelden naar antwoorden voor die winter terwijl Asgardiaanse strijdkrachten zich voorbereiden op de eindstrijd die volgens de profetie het einde van de werelden zou inluiden. Op hun reis door de mythische landschappen komen de twee een hoop apart volk tegen en nemen ze het op tegen bonte stoet aan vijanden, waaronder noordse goden en nasty monsters. De dreiging van Ragnarök komt steeds dichterbij. Kratos en Atreus moeten kiezen tussen hun eigen veiligheid en die van de werelden.

Overtreft Santa Monica zich nog een keer?

God of War Ragnarök moet de kers op de dit jaar niet al te uitbundige slagroomtaart worden. Maar is dat ook gelukt? Is Santa Monica er geslaagd zich nog een keer te overtreffen? Laat de Amerikaanse studio zien dat, wat Xbox ook doet, de beste singleplayer avonturen nog steeds door PlayStation worden gemaakt? Is God of War Ragnarök meer dan meer van hetzelfde? Alle antwoorden krijg je in deze premium review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch