Menu Premium
Loading...

God of War PS Vita Collection Review

17/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover. Vanaf nu kunnen ook de PlayStation Vita fans los met de eerste delen van God of War. Deze epische titels zijn namelijk versmolten in één super dikke bundel, namelijk de God of War Collection. Jelle en Dennis hebben de verschillende God of War-games door de jaren heen ook gespeeld en zijn nu helemaal klaar om terug te keren naar de roots van deze epische serie in deze ‘God of War PS Vita Collection Review’.

Fans van de Griekse mythologie halen hun harten op met de God of War-serie. Iedereen kent het verhaal inmiddels wel. Je kruipt in deze videogame in de huid van Kratos, een Spartaanse krijger, die misleid werd in het doden van zijn vrouw en kind door zijn vroegere meester en god van de oorlog Ares. Kratos vermoordt daarna zijn vroegere meester Ares in opdracht van godin Athena, en neemt Ares plek in als de nieuwe god van de oorlog. Kratos wordt echter nog altijd achtervolgd door de nachtmerries uit zijn verleden en wanneer hij verraden wordt door de Olympische god Zeus, besluit Kratos wraak te nemen op de goden. Deze gebeurtenissen zijn vervolgens in hoofdstukken te spelen in de God of War-games.

Met diverse titels door de jaren heen heeft God of War zich genesteld in het rijtje van bekende IP’s. Studio Bluepoint Games vond het dan ook de hoogste tijd om de eerste twee delen uit de reeks te bundelen tot één PlayStation Vita titel. Waar eerder al een God of War Collection voor de PlayStation 3 verscheen van de eerste games, is nu dus de PlayStation Vita aan de beurt. Jelle en Dennis bespreken of deze titel nog net zoveel indruk maakt op ze als jaren geleden. Dit en nog veel meer check je in deze ‘God of War PS Vita Collection Review’.

Ontwikkelaar: Bluepoint Games
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform : PlayStation Vita

God of War PS Vita Collection Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch