Menu Premium
Loading...

God of War en Tomb Raider op Firstlook

22/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iedere week worden er een aantal mooie titels onthult voor het grootste game evenement van de Benelux. In deze aflevering maken we bekend dat onder andere God of War en Tomb Raider op Firstlook aanwezig zullen zijn.

JJ en Dennis brengen een paar prachtige primeurs aan het licht vandaag waardoor de lijst van aanwezige triple A titels op Firstlook 2012 steeds groter wordt. En deze week komen er meerdere epische titels bij. Eén van die titels is bijvoorbeeld Tomb Raider. Deze reboot, gemaakt door Crystal Dynamics, staat bij veel mensen op de radar sinds die vele prijzen gewonnen heeft op de E3. De game zal pas verschijnen is 2013, maar staat nu al op Firstlook!

Nog zo’n topper die aanwezig zal zijn is Company of Heroes 2. Deeltje 1 was meer dan geliefd onder strategy fanaten en alles lijkt er op dat de opvolger minstens even dik gaat worden. Ook games als God of War: Ascension, South Park : The Stick Of Truth, PlayStation All-Stars Battle Royale en LittleBigPlanet Karting zijn er bij.

Als kers op de taart staat Wargaming met een waanzinnige stand op de beursvloer, bekend van het immens populaire World of Tanks en zijn zusjes World of of Warplanes en het toekomstige World of Warships.

Meer dan genoeg reden om een kaartje te kopen op www.firstlookevent.nl dus. Je kunt natuurlijk ook een game aanschaffen op www.bigu.nl, want dan krijg je er gratis een kaartje voor de zondag bij. Daarnaast zijn er ook acties op www.alternate.nl waar je gratis vrijkaarten mee kunt scoren. Je hebt dus geen excuus meer en wij verwachten jou op 6 en 7 oktober in de jaarbeurs in Utrecht!

God of War en Tomb Raider op Firstlook

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch