Menu Premium
Loading...

God of War: Ascension Review

08/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De trilogie van God of War is afgerond en nu krijgen we te weten wat zich allemaal afspeelde voordat Kratos de God of War werd in de nieuwe game God of War: Ascension. Steven en Skate hebben uiteraard alle vier de games kapot gespeeld. Of Kratos nog net zo lekker hakt als in de vorige games, zie je in deze God of War: Ascension Review.

De God of War serie moet het niet van zijn subtiliteit hebben, maar dat is ook precies waarom gamers de serie een warm hart toedragen. Wie ook niet vies zijn van het uit elkaar scheuren van mythologische wezens, zijn Steven en Skate. Zij hebben eigenlijk alles met één oog, hoorns en de grootte van een kleine berg tot murw geslagen. Weet deze zogenaamde prequel de mannen ook deze keer te verleiden om de Blades of Chaos op te pakken?

God of War: Ascension leunt deze keer niet alleen op een sterke single-player. Ascension is de eerste God of War titel met een multiplayer, een keiharde beat ‘em up multiplayer waarin je een tegen een op elkaar in kan rammen of in teamverband mag inhakken op je tegenstanders. Door je ziel te verkopen aan een van de vier Goden (Ares, Hades, Poseidon en Zeus), krijg je een speciale speelstijl en vaardigheden. Klinkt als een goede deal, toch? Door middel van het behalen van XP in de verschillende multiplayer modes kun je jouw strijder vormen tot een absolute kampioen. Daarnaast is er ook nog een co-op mode voor de strijders die het een beetje eng vinden om alleen in de arena te staan. Gelukkig is niks te eng voor Skate en Steven en stappen ze maar al te graag de multiplayer arena’s in.

Hoe dan ook, in de God of War: Ascension Review hoor je van Steven en Skate of Kratos’ eerste avontuur een afslachting is of een ererondje om de berg Olympus verdient.

Ontwikkelaar: Santa Monica Studios
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform : PlayStation 3

God of War: Ascension Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch