Menu Premium
Loading...

God of War: Ascension Multiplayer Beta

23/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het zou een trilogie blijven, maar deze belofte wordt verbroken. Het vierde deel van God of War komt er namelijk aan. Na drie delen alles kapot te hebben gehakt, waren de spelers toe aan iets nieuws. We hebben het natuurlijk over de veelbesproken multiplayer mode. Is het een waardevolle aanvulling waar de nodige tijd en moeite in is gestoken of is het slechts een verkooppraatje dat mooi staat op het doosje? Steven en Dennis hebben er allebei een andere visie op.  Of het een waardevolle toevoeging is aan de serie, zie je in de God of War: Ascension Multiplayer Beta.

Het is inmiddels een fenomeen. De witte man met rode streep en zijn alom bekende sikje. Natuurlijk mogen zijn vlammende wapens ook niet vergeten worden. Kratos heeft al menig mythologisch wezen ontmoet, onthoofd, gebroken en verscheurd. Nu is het tijd om een online avontuur aan te gaan. Niet tegen mythologische wezens, maar als een stel gladiatoren de arena in. Strijd voor jouw god of godin in de arena en crush elke tegenstander, zodat je het gevecht aan mag gaan met een mythologische eindbaas.

Zoals vrijwel elke online multiplayer krijg je XP door kills, stijg je daardoor in levels, krijg je geld voor equipment en bouw je aan jouw character. Het blijft echter wel de vraag of dit net zo lekker wegspeelt als de single-player. Dennis zag er vooraf wel de potentie van in waar Steven dat niet zag. Inmiddels hebben ze de multiplayer beta getest en ligt er een voorlopige conclusie klaar.

De belangrijkste vraag hierin is natuurlijk of het puur een reclamemiddel is waardoor meer gamers de game gaan halen, of dat het echt een aanvulling is waar miljoenen gamers op los gaan. Kijk jij er naar uit, of ben je gewoon een God of War fan? Kijk dan snel de God of War: Ascension Multiplayer Beta.

God of War: Ascension Multiplayer Beta

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch