Menu Premium
Loading...

God Eater 3 Review: “Meer voor de echte fan”

13/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Goden moeten verslonden worden! Wij verzadigen jullie eetlust dan ook met een review van de game God Eater 3. Skate gaat JJ goed duidelijk maken wat het laatste deel in deze serie allemaal te bieden heeft. Hiervoor wordt niet alleen de strijd tegen de goden besproken, maar worden ook het verhaal, de graphics en de mogelijkheden die je hebt om de karakters helemaal aan jouw speelstijl aan te passen, onder de loep genomen. Check het in God Eater 3 Review: “Meer voor de echte fan”

De kinderen die het goede laten overwinnen!

Wij volgen een diverse groep van jonge avonturiers, die het niet eens zijn met de huidige staat van de wereld. Ze strijden, met veels te grote wapens in hand, om het recht te laten zegevieren. Daarvoor moeten de goden hun toorn verduren. Bandai Namco spreekt hun doelgroep van Anime fanaten aan, maar is veel van hetzelfde wat zij willen? In 2010 kwam het eerste deel uit op de PSP en limiteerde zichzelf daarmee om speelbaar te zijn op handhelds, maar dit deel is het eerste het platform in je handen totaal achter laat. Nu de vraag of dit ook tot een beter spel leidt.

Skate vertelt en JJ luistert!

Skate heeft zijn vrije tijd moeten verdelen over meerdere releases deze week, maar heeft genoeg tijd gevonden om grondig God Eater 3 te spelen. JJ heeft door het krachttrainen wat keuzes moeten maken over de verdeling van zijn uurtjes, maar luistert aandachtig naar het verhaal van skate. JJ is vooral geïnteresseerd in hoeverre je de karakters kan aanpassen naar jouw speelstijl en hoe je de verschillende karakters van je team kan levelen. Ook wordt er vraagtekens gezet bij de uniekheid van verhaal. Is dit voor leken van de serie ook aanspreekbaar of kunnen zij dit deel net als de rest van de serie negeren?

God Eater 3 is sinds 8 februari 2019 beschikbaar voor PlayStation 4 en Microsoft Windows. Join JJ in het geschoold worden door Skate in God Eater 3 Review: “Meer voor de echte fan”

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch