Menu Premium
Loading...

Let’s Play Go Vacation op de Nintendo Switch

05/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een keiharde zondagmiddag en je denkt aan pussy. Of nee, je denkt aan vakantie. En wij doen vrolijk mee met een dikke Let’s Play van een nieuwe (sort of) Nintendo Game. Deze week spelen Skate en Kevin namelijk de nieuwe Switch versie van Go Vacation. De originele versie kwam op 11 oktober 2011 al een keer uit voor de Nintendo Wii. Nu dus voor de Switch, een platform dat een stuk geschikter is voor zo’n soort titel. Anyways, trek je zomerste zwembroek aan, haal je slippers uit het vet, zet je snelle planga op en ga met Kevin en Skate mee op avontuur naar het uitgestrekte Kawawii Island tijdens de Let’s Play Go Vacation op de Nintendo Switch.

Verander je moeder in een tropisch eiland met Go Vacation!

Go Vacation brengt je naar de tropische Kawawii Islands. Hier krijg je de mogelijkheid om meer dan 50 verschillende mini-games te spelen. Je krijgt de volledige vrijheid om het eiland te gaan verkennen met je eigen Mii characters. En dan weet je het wel. Dat wordt fissa! Je kunt het spel overigens gewoon met vier spelers tegelijkertijd spelen. Het eiland geeft je toegang tot vier resorts en elk resort heeft zijn eigen verschillende mini-games. Je start de game bij de receptie, waar ze eerst je naam niet kunnen vinden, dan heel lang afkeurend naar je tattoo’s kijken om je vervolgens een kut kamer helemaal achteraf naast de keuken te geven. Gelukkig kun je met de verschillende voertuigen naar andere resorts reizen waar ze wel geloven dat je eigenlijk een rockstar bent. Het lijkt wel een echte vakantie ;-)

Ga samen met Kevin en Skate naar Frankrijk op vakantie…crack roken op de playa ofzo

De meningen over de game zijn erg wisselend. Kevin vraagt zich af of de game niet te saai en te simpel is. Skate daarentegen is op zoek naar de ideale vakantiegame voor de kids. Want Skate wil niets liever dan kinderen krijgen en met ze op vakantie gaan. Dat weet iedereen! Hij houdt van een lekker potje jetskiĆ«n of een stevige pot volleyballen met zijn kinderen op het strand. Nou goed, Skate heeft niet echt kinderen en om dit verhaal niet nog warriger te maken, hebben we nog even de clou samengevat in de volgende pakkende woorden waarvan wij het idee hebben dat geen hond ze ooit leest. Maar Google, he…Die wil dit graag. En je weet…als de boys en girls in Sillicon Valley in hun vingers knippen dan staan alle contentmakers direct in de houding. Zo ook wij. Maar waar waren we. Oh ja…

Deze game is er nu dus ook op je Nintendo Switch terwijl je zelf op het strand ligt te bakken. Zo kun je lekker blijven gamen terwijl je zelf niet hoeft te sporten maar wel kunt blijven liggen bakken. Snap je hem? Nou wij niet. Maar als je denkt dat deze remake van de originele Wii game weer een succes zal worden, dan zou je best wel eens gelijk kunnen krijgen. Of niet natuurlijk. Want de kans dat de game geen hol voorstelt is ook behoorlijk groot. Bovendien komen er een boel vette games aan op de Switch en zeg nou eerlijk, wie gaat er dan aan de slag met deze shit? Ja dat is een serieuze vraag. Denk er maar eens over na. Weet je het al? Het goede antwoord is: Kevin en Skate dus! En wil je weten wat ze nou echt van deze game vinden? Kijk dan snel de nieuwe aflevering van Let’s Play Go Vacation op de Nintendo Switch.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch