Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: E3 goodies voor in de lootbox en taart

21/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 van dit jaar stond duidelijk in het teken van de herten. Namelijk in bijna elke trailer kwam er wel een hertje voorbij. Het duurde ook niet lang voordat dit bij ons op de redactie, maar ook in de chat op Twitch een dingetje werd. Wij hebben het hertenthema daarna doorgevoerd in alle E3 previews en uiteindelijk ook ‘The Wall’, maar nu blijkt dat niet alleen wij hiermee aan de haal zijn gegaan. Zo verschenen er verschillende gephotoshopte plaatjes op het interwebz en leidde dit uiteindelijk zelfs tot taarten in de brievenbus. Bekijk de taarten, maar ook de E3 Goodies voor in de lootbox in:¬†Gamekings Extra: E3 Goodies voor in de lootbox en taart.

De winnaar van de goodies wordt in de vrijdagmiddag livestream bekend gemaakt

De mannen hebben op de E3 een grote hoeveelheid aan vette goodies verzameld voor in de Lootbox. Iedereen die in de afgelopen E3-weken 8 euro of meer heeft gedoneerd maakt kans om deze lootbox te winnen. We hebben natuurlijk al een gedeelte van de inhoud laten zien in de afgelopen Brievenmaandag. Dat was alles wat Jelle in zijn bagage had meegenomen. Maar nu Daan langs te studio kwam met de andere helft van alle toffe goodies konden we dit natuurlijk niet achterhouden. Morgen in de vrijdagmiddag livestream wordt het gehele pakket weggegeven, dus wil je weten of je hebt gewonnen? Kom dan zeker even langs! Het is natuurlijk niet zo dat je verplicht bij de stream moet zijn om te kunnen winnen, dus wees niet bang als je er niet bij kan zijn.

Nog een pakketje

Naast dit alles is er ook nog eens een ander pakje op de deurmat geploft. Volgens Jelle is het thema van dit pakje ondertussen een trend aan het worden. Kunnen jullie met deze informatie raden wat er in dit pakketje te vinden is? En over welke trend hij het heeft? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch