Menu Premium
Loading...

GKE3 Journaal over Zelda met korte haren, Switch versie Witcher en Dying Light 2

13/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daar gaan we! Zelda, Witcher op de Switch en Dying Light 2 komen langs in dit journaal. Kijk dit item voor het laatste nieuws rechtstreeks vanaf de E3! De E3 loopt op z’n einde maar dat betekent eigenlijk altijd alleen maar heter nieuws!

Zelda met kort haar in de nieuwe Zelda

Waar kunnen mensen zich tegenwoordig druk om maken… Zelda heeft kort haar in de nieuwe trailer van de sequel voor Breath of the Wild. En dat is natuurlijk genoeg reden voor mensen om in paniek te raken, van een kortgeknipte Zelda. Hoe denken JJ en Skate hierover? Worden zij ook boos van video game characters met kort haar? Zelda is in ieder geval lekker naar de kapper geweest.

JJ gaat met Geralt spelen in de trein

JJ ziet The Witcher wel zitten in de trein, hij heeft de game namelijk nog niet uitgespeeld. Een schande! Of toch niet? En hoe veel minder mooi gaat die Switch versie er eigenlijk uit zien? Veel Switch bezitters kunnen in ieder geval eindelijk de fantasierijke wereld in duiken en dat is natuurlijk geweldig nieuws. De mannen branden erover los.

Dying Light 2 komt in lente 2020 uit

De releasedatum van Dying Light 2 is bekend, tenminste volgens de geruchten! En daar is de game niet de enige in… Kan de game concurreren met Cyberpunk en andere grote titels? En welke games gaan Skate en JJ in die tijd spelen? Je hoort het allemaal in dit E3 Journaal!

Welk nieuws vind jij het meest opvallend? En wat vinden jullie van Zelda met kort haar? Heb je ook een bushokje kapot getrapt na het zien van de trailer? Of heb je toch andere dingen die je bezig houden? Laat het ons weten in de comments en drop daar gelijk al je E3 gerelateerde vragen!  En vergeet niet op The Wall te stemmen!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch