Menu Premium
Loading...

GKE3 Journaal – Animal Crossing, Star Wars Jedi: Fallen Order en Alien

08/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag barst de E3 helemaal los met EA Play, al waren wij en Google natuurlijk allang los! Koos staat te springen om Star Wars Jedi: Fallen order. Sta jij ook te springen voor een nieuwe Star Wars game? Het gaat in ieder geval spannend worden na twee Star Wars games van EA die niet heel erg geweldig waren, al denkt Koos daar wel iets anders over.

Star Wars Jedi: Fallen order

Het schijnt dat Koos zo enthousiast was geworden van de box art van Star Wars Jedi: Fallen Order dat hij bijna niet meer rustig het vliegtuig in kon stappen. Wat heeft hij zin in die game! Hij zat in het vliegtuig al klaar met lightsaber en Daan en Jelle moeten hun best doen om hem bij die game weg te trekken vandaag. Want vandaag op de EA Play kan hij er eindelijk mee aan de slag.

Kevin hoopt op Animal Crossing

Onze eigen Kevin hoopt enorm op Animal Crossing, gaan we de game zien op deze E3? God mag het weten, Nintendo weet het sowieso en wij weten het binnenkort ook. JJ en Skate spreken hun verwachtingen uit. Ga jij ook zo lekker op Animal Crossing en wordt je vrolijk van Nintendo games? We gaan  er deze E3 meer van zien ( of niet ) en hopelijk hebben we dan een hele blije Kevin. Want wie wil er nou geen blije Kevin? In onze uitzwaaistream werd hij in ieder geval al best verdrietig toen JJ zei dat de game niet zou komen… Dus laten we hopen dat de geruchten nu waarheid zullen worden.

Een Alien aankondiging?

Krijgen we een nieuwe Alien game op de E3? De geruchten zijn er, nu de aankondiging nog! Hoop jij hier op? Heb je nou nog vragen aan Skate en JJ dan kun je die hier natuurlijk gewoon stellen. Laat het ons weten en geniet van de E3 content die we voor jullie brengen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch