Menu Premium
Loading...

GKE3 2021 Journaal: ‘We zetten nog wel wat vraagtekens bij Battlefield 2042’

10/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het allereerste GKE3 item van deze allemachtig prachtige periode staat voor je klaar. Daan en JJ hebben in onze verbouwde studio plaatsgenomen en – zoals je van het GK Journaal gewend bent – alle verse E3-nieuwtjes voor je. Dus, zonder verder veel te verklappen gaan we lekker beginnen. Gisteravond is na maanden speculatie eindelijk de Battlefield 2042 reveal trailer online gekomen. En dus is er meer duidelijkheid omtrent de game, maar worden Daan en JJ daar blij van? Daarnaast is Hideo Kojima mogelijk aanwezig op Summer Game Fest, komt Elden Ring wellicht toch ook naar het festival én lijkt er een Far Cry spin off in de maak. Dit alles en meer in dit nieuwe, verse GK E3 2021 Journaal met natuurlijk veel Battlefield 2042.

GK E3 2021 Journaal: Battlefield 2042 is Battlefield 6

Volgen jullie het nog? Nee? Dan helderen we het hier op. Battlefield 2042 is gisteren gelanceerd. We weten dus nu dat de titel niet ‘Battlefield’ gaat heten, noch ‘Battlefield 6′. Battlefield 2042 is de officiële naam van de nieuwe DICE en EA game. En eerlijk is eerlijk: met veel bombarie is de reveal trailer gisteren de wereld in geholpen. Er zijn zo’n 5 minuten aan in engine footage vrijgegeven die – vooralsnog – vooral bevestigen wat de makers tot op heden al hebben verteld. Gigantische Warfare met een enorm aantal spelers tegelijkertijd. Maar het wat en hoe hebben de makers nog achterwege gelaten. We hebben meer informatie over de game voor je, en onze eerste opinie. Want daar kijk je Gamekings voor. Een mening. Zodat jij het eens met ons kunt zijn of op ons haten.

Summer Game Fest wordt nog aantrekkelijker

Het Summer Game Fest wordt vanavond van 20:00 de officiële aftrap van deze dampende, stampende GKE3 periode. En we zenden het live uit inclusief commentaar. Het is inmiddels al een tijdje bekend dat Geoff Keihghley de openingsceremonie voor zijn rekening gaat nemen én dat er bands op gaan treden. Maar er komen nu ook steeds meer geruchten naar boven over een aantal developers en games die we op voorhand niet hadden zien aankomen. Wat dacht je van een mogelijke komst van Metal Gear Solid maker Hideo Kojima? Of de lang verwachte George R. R. Martin game Elden Ring? De geruchtenmolen hierover geraakt aardig op stoom en wij gaan het kaf van het koren scheiden.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch