Menu Premium
Loading...

GKE3 2021 Journaal: ‘GTA Online op de PS3 en Xbox 360 stopt’

17/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jawel mensen, het is donderdag en je weet wat dat betekend. JJ zit in de studio en een GK Journaal staat voor je klaar. We zijn druk op zoek geweest naar de laatste nieuwtjes rond de (tegenvallende) E3.  En zoals altijd hebben we genoeg gevonden om een goed, vol GK Journaal voor je te maken. Deze week gaan we het hebben over het einde van GTA Online op de PS3 en Xbox 360, is er nog steeds dat mysterie rondom Abandoned én wil Microsoft de lifespan van de Xbox One verlengen middels Cloud gaming. Genoeg input om over te babbelen dus…

GKE3 2021 Journaal: GTA Online wil vooruit

16 december is het zover. Of althans: dan is het einde nabij als jij GTA Online speelt op je PS3 of Xbox 360. Dit is uiteraard een treurig moment als je inderdaad nog op een van beide consoles speelt. Maar we bekijken het ook graag positief: GTA Online is in 2013 uitgekomen. En nu, 8 jaar later, heb je dus jaren de tijd gehad om rond te scharrelen en is het nu toch écht tijd om door te gaan naar de last- en next-gen consoles. Dit is een meer dan behoorlijke prestatie voor een game. Maar aan alles komt een eind, zo ook voor de PS3 en Xbox 360 versie van GTA Online. JJ geeft zijn oordeel over dit gegeven in het GKE3 2021 GTA Online Journaal.

Het mysterie in en rondom Abandoned

Abandoned is een game waar de laatste tijd veel om te doen is. De geruchten omtrent de game wijzen allemaal naar een oude bekende uit de industrie. En niet de minste: we hebben het over Hideo Kojima, de maker van Metal Gear Solid, Death Stranding én Silent Hill. Dit is echter een mysterie, want Kojima ontkent ten stelligste ook maar iets met dat spel te maken te hebben. Het blijft echter intrigeren. Een bedrijf van tien man want een exclusieve PS5-game maakt? Met nul ervaring? Klinkt allemaal best apart, toch? JJ gaat het in dit GKE3 2021 Journaal proberen voor je op te helderen.

 

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.  

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch