Menu Premium
Loading...

GKE3 2021 Journaal: Gaat PlayStation op 8 juli zijn event houden met GTA V E&E?

15/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook vandaag hebben we een nieuwe editie van het GKE3 2021 Journaal voor je klaar. Eentje die niet helemaal vrolijk is omdat we niet echt vrolijk worden van de E3. En daar gaan we in dit GKE3 Journaal over hebben. Maar we hebben het over een mogelijk event van PlayStation, de game Everwild die opeens totaal van de aardbodem verdwenen lijkt, de nogal aparte stream van Take Two en de Nintendo Direct die de E3 een beetje moet redden vanavond. Wil je meer details weten? In dit item hebben alle informatie voor je op een rij.

GKE3 2021 Journaal: komt PlayStation binnenkort met een groot event

PlayStation is niet op de E3. Dat weten we al een tijd. Te duur, te weinig resultaat. Maar ze mannen en vrouwen van Sony blijven wel altijd een beetje in de buurt hangen. Zo plaatsen ze de State of Play rond Horizon Forbidden West vlak voor de E3. Hun (briljante) game Ratchet & Clank Rift Apart kwam uit tijdens de E3 opbouw. En nu lijkt het er sterk op dat er begin juli, en dus vlak na de E3, een groot PlayStation-event komt. Een tegenhanger voor de Xbox & Bethesda Games Showcase zeg maar. En daar zou dan de trailer voor GTA V Enhanced and Expanded de vuurdoop beleven. We bespreken in deze editie of er enige waarschijnlijkheid in dit gerucht zit.

Welke video scoorde het best tijdens de Xbox & Bethesda Showcase

Altijd leuk, welke video scoorde het best na de Xbox & Bethesda Games Showcase. We snuffelden even rond en kwamen achter het antwoord. En nee, het was niet Halo Infinite die op nummer een terecht kwam.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch