Menu Premium
Loading...

GKE3 2021 Journaal: ‘Gaat alles in Xbox show meteen naar Game Pass’

13/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Huh? Een GK Journaal op zondag? Ja, ja, suprise suprise. In de E3 periode klotst het nieuws zo tegen de plinten dat we zelfs op zondag een GKE3 2021 Journaal voor je maken. Onze vaste GK Journaal presentator JJ heeft de afgelopen tijd veel van de streams zitten kijken, en zo al het nieuws voor je opgesnord. Deze week gaat hij het hebben over de Xbox & Bethesda (Game Pass) presentatie van vanavond, heeft Jim Ryan op de backwards compatibility gereageerd én komt er een Zelda remaster naar de Switch. JJ heeft alle nieuwtjes voor je opgesomd; check snel de dampende video voor meer informatie.

GKE3 2021 Journaal: Elden Ring niet naar Game Pass

Tja, je leest het goed. De door George R. R. Martin geschreven game Elden Ring komt hoogstwaarschijnlijk niet naar de Game Pass. Dit omdat ontwikkelaar Bando Namcai het aanbod van Microsoft destijds heeft afgeslagen. Althans: zo luidt het gerucht vanuit de industrie. De reden dat Bando Namcai het aanbod heeft afgeslagen laat zich raden: die andere grote Japanse consolemaker (PlayStation welteverstaan) heeft er hoogstwaarschijnlijk een stokje voor gestoken. Wat dit verder betekent voor de presentatie voor vanavond gaat JJ uitgebreid met je bespreken. En daarnaast is het alvast goed om dit in je hoofd te prenten voor vanavond; alles wat vanavond wordt getoond, komt sowieso naar Game Pass.

Jim Ryan heeft gereageerd op de backwards compatibility

Er was op voorhand voor de E3 nogal wat te doen omtrent Jim Ryan en Sony’s PlayStation. Het verhaal in het kort was dat Ryan aangaf dat er geen backwards compatibility kwam voor de PS5 games. Iets wat bij veel spelers in het verkeerde keelgat schoot. Maar later bleek vanuit Sony Benelux dat dit echter is omgedraaid en dat de games nu wél backwards compatible zijn. Dit laat de vraag oprijzen: waarom nu ineens wel en eerst niet? Jim Ryan heeft nu zelf op zijn uitspraak gereageerd. En wat hij heeft gezegd én wat JJ daar van vindt vind je uiteraard terug in het GKE3 2021 Game Pass Journaal.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch