Menu Premium
Loading...

GKS17E10: Hands-on met Mafia 3 in New Orleans

04/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Amerika, hitte, alligators, jazz en kontzweet, dat kan maar één ding betekenen. Gamekings is in New Orleans! Jelle is samen met oud-Gameking Dennis afgereisd naar New Orleans om de stad te verkennen voor de game Mafia 3. Mafia 3 speelt zich af in New Bordeaux dat gebaseerd is op de stad New Orleans. Check het snel in deze nieuwe gamekings aflevering GKS17E10: De Mafia 3 Special!

Naast de sfeer proeven van New Orleans, vertellen de mannen haarfijn wat er allemaal te doen is in de game Mafia 3. Naast vette gunfights en drive-by’s, staat het meesleepende verhaal van Lincoln Clay centraal in Mafia 3. Lincoln is een Vietnam veteraan en zoekt wraak in New Bordeaux tegen de italiaanse mafia. Waarom en hoe hij dat doet, laten wij nog even voor wat het is, want dat mag je zelf ontdekken, maar Jelle is in ieder geval super psyched!

Ook hebben wij South park: The Fractured But Whole mogen spelen. De nieuwe game van Matt Stone en Trey Parker, bekend van de tv serie South Park, staat helemaal in het thema van ‘superheroes’. In de vorige game, South Park: The Stick of Truth, speelde je als ‘the new kid’ in het besneeuwde dorpje in Colorado, terwijl alle kinderen aan het larpen waren. In The Fractured But Whole speel je weer als ‘the new kid’, alleen nu hebben de kinderen het larpen stilgelegd en spelen ze als superheroes. De game zit weer vol met het bekende South Park humor en voelt alsof je zelf in een aflevering speelt.

Ook bespreken de heren nog even kort de aankomende game Dead Rising 4. In de game keert Frank West uit deel 1 weer terug naar Willamette om weer zombiekont te schoppen. Hier gebruikt hij weer diverse middelen voor, bijvoorbeeld laserguns en een mech suit. Ofterwijl het is weer old school zombies killen!

Heb je nog geen Premium? Geen zorgen, de aflevering is binnenkort ook voor niet-Premium leden te zien!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch