Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Fijn nieuws over Fable, Mass Effect & game die je moet zien

09/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en je weet wat er dan staat te komen. Het is het item dat helemaal draait om het laatste nieuws. We zijn vandaag iets later en dat heeft een goede reden. Want we hebben de eerste trailer van een wel heel bekende game voor de fans die ervan houden. En dat is Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep. Wat? Dat is toch een DLC? Ja klopt, maar ze hebben het naar deze tijd gebracht. Tegen een zachte prijs. Verder hebben we nog meer nieuws voor je verzameld. Je gaat het allemaal zien in het GK Journaal van dinsdag 9 november.

Nieuwe Fable is al vier jaar in ontwikkeling

Zo is er een gerucht bij EA dat er mogelijk bij een oude franchise opnieuw leven wordt ingeblazen. Over welke game gaat dat dan? Verder hebben we het verder over Geoff Keighley en Playground games. Er namelijk wat meer bekend over de nieuwe Fable en Geoff meldt dat de Game Awards heel erg wreed gaan worden. Verder hebben we wat details over de nieuwe Assassin’s Creed. Infinity genaamd. In welke tijdsperiode gaat die zich afspelen? Of is het niet 1 periode en 1 setting? 

Trailer verschenen van Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep

We hebben het ook over Mass Effect, want er komt een nieuwe. Is er iets bekend gemaakt, of heeft de community zelf iets verzonnen? Daarnaast gaan we het dus hebben over Tiny Tina’s Assault on Dragon’s Keep. Je ziet de trailer direct na release bij ons! Gaat dit een must play worden of dit initiatief een beetje mosterd niks meer dan een opwarmer de release van de grote Tiny Tina game? Dit en meer zie en hoor je in een gloednieuwe editie van het GK Journaal. Zodat je weer helemaal bij bent en genoeg hebt om over te lullen aan de eet- of koffie/biertafel.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch