Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Playstation Showcase in juni’ & hoe vult Xbox het najaar?

17/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een nieuwe dinsdag betekent een nieuwe editie van het GK Journaal . Met vandaag wederom een aantal nieuwtjes van de afgelopen dagen vanuit de gamesindustrie. We hebben weer een aantal dagen achter de rug die overliepen van de leaks van verschillende games. Zo zijn er nieuwe beelden van Silent Hill verschenen, krijgen we mogelijk toch een Playstation Showcase in juni en schijnen er plannen te zijn voor een Gears of War Remastered. Er is natuurlijk nog veel meer, Maar daarvoor moet je snel op de Play knop rammen en de nieuwe aflevering van het GK Journaal van dinsdag 17 mei bekijken.

Playstation Showcase in de eerste week van juni?

De maand juni staat gelukkig toch nog in het teken van een aantal toffe game showcases. Zo is er op 9 juni het Summer Game Fest en op 12 juni de Xbox & Bethesda Games Showcase. Waarom hebben we nog niks gehoord van Playstation? Houden zij zich stil? Er duiken nu geruchten op dat er een Playstation Showcase in de eerste week van juni komt. Hoe komen die geluiden die wereld in en wat is er van waar. Je gaat het zien en horen in deze video.

Binnenkort je eigen achtergrond animeren met Xbox

Het houd ook nooit op met leaks binnen de gaming industrie. Zo kwamen we maandag een leak tegen vanuit van Xbox. Een welbekende Twitter gebruiker genaamd Agiornamente Lumia heeft dit weekend een teaser getweet van een nieuw project waar Xbox mee bezig is. Iets met software waarbij je kan animeren en bewegende elementen toe kan voegen aan een stilstaande foto. Dit zou voor zowel Windows als Xbox uitkomen. Wat is dit geheimzinnige ‘Unnamed Project’ dat mogelijk tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase livestream van 12 juni getoond gaat worden. Dat en meer kun je zien en horen in de nieuwe aflevering van het GK Journaal.

In deze aflevering wordt gebruik gemaakt van de Asus ROG Flow Z13

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch