Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘PlayStation Game Pass’ op komst & uitstel S.T.A.L.K.E.R. 2

13/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Klaar staat een nieuwe editie van het GK Journaal. Waarin dit keer erg veel valt te vertellen rondom PlayStation. Het betreft geruchten, aankondigingen en hard nieuws. En dus hebben we het vandaag over de mogelijk snelle komst van een Game Pass alternatief voor de Playstation, een mogelijke State of Play in februari, Hogwarts Legacy en S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Click dus snel op die Play knop en laat het nieuws tot je komen.

Komt PlayStation snel met hun alternatief voor de Game Pass

De geruchten stromen binnen. Want er gaat er hoop gebeuren de komende tijd. Vooral rond PlayStation. Zo melden steeds meer mensen dat we binnenkort een Playstation State of Play kunnen gaan bekijken. Iets wat we altijd op prijs stellen. Maar het grootste ‘nieuws’ is toch het rumoer rond het alternatief dat Playstation wil gaan presenteren voor de Xbox Game Pass. Alhoewel PlayStation zelf de lippen stijf op elkaar houdt, lijken bepaalde acties sterk te duiden op de switch naar een Game Pass achtig model. Waar we die mening op baseren? Dat hoor je zo. Verder is het gerucht dat we op de State of Play meer gaan horen over Hogwarts Legacy. Ook iets waar veel gamers reikhalzend naar uitkijken. Verder hebben we ook nieuws over de productie van de PS4. Die gaat namelijk omhoog om het gebrek aan beschikbare PS5’s enigszins te compenseren.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl is uitgesteld

Helaas is het niet al het nieuws positief. Voor de fans van de Stalker-Serie hebben we namelijk niet zo goed nieuws. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl zou al bijna uitkomen, ook nog eens op de Game Pass. Helaas is de launch uitgesteld. Naar wanneer? Dat vertellen wij je natuurlijk in deze video. In ieder geval moeten we nog even afwachten tot we echt los kunnen gaan met deze titel. Dit en nog veel meer ga je zien en horen in het GK Journaal van donderdag 13 januari.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch