Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Goed nieuws over Warzone 2 & Last of Us Remake is af

19/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag en dus tijd voor een nieuwe editie van het GK Journaal. De rubriek waarin het, volgens ons,  meest belangrijke nieuws van de afgelopen dagen doornemen. Zo gaan we het dit keer hebben over (fijne) geruchten over de map van Warzone 2. Ook is er nieuws over het 25-jarige jubileum van Final Fantasy XVI, de snelle komst van de remake van the Last of Us, de releasedatum van een nieuwe free to play game genaamd Roller Champions en we serveren opnieuw bizarre beelden van de Unreal Engine 5. Je gaat het allemaal zien en horen in het GK Journaal van donderdag 19 mei 2022.

Deze maps kun je verwachten in Warzone 2

Een tijdje terug hebben wij te horen gekregen dat we een ‘nieuwe Warzone ervaring’ gaan krijgen, Warzone 2? Ja dus. Modern Warfare fanaten opgelet, uit leaks van verschillende content creators en insiders is duidelijk geworden dat er in ieder geval vier maps van Call of Duty Modern Warfare 2 verwerkt worden in de nieuwe Warzone. Het gaat om de mappen: Highrise, Quarry, Terminal & Afghan. Of we deze geruchten mogen geloven moeten we nog afwachten. Maar de eerder genoemde maps zijn wel fan favorites.

Nieuwe Cyberpunk-geïnspireerde beelden in Unreal Engine 5

Unreal Engine 5 is inmiddels al een maand uit en er zijn een hoop creatievelingen mee aan de slag gegaan. Denk bijvoorbeeld aan de (te) realistische beelden van Unreal Engine 5 op het Japanse treinstation waar we naar hebben gekeken in een vorig GK Journaal? Nu zijn er opnieuw fraaie beelden opgedoken. Als je een groot fan bent van futuristic stuff en urenlang kan rond dwarrelen in de wereld van Cyberpunk is dit een aanrader om even te bekijken. Een developer genaamd Enfant Terrible heeft namelijk Cyberpunk 2077’s ‘Night City’ opnieuw geprobeerd na te maken. Maar dan met behulp van de Unreal Engine 5. Benieuwd naar de beelden of de rest van het nieuws? Checdk dan snel de nieuwe aflevering van het GK Journaal.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch