Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Creator Xbox vreest Game Pass & weer uitstel Forspoken?

24/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zo’n typische druilerige dag die je liefst binnen wilt doorbrengen. Nou dat kan. Hopelijk kunnen we jouw wat vrolijker maken met een nieuwe editie van het GK Journaal. Het tweewekelijkse item dat je op de hoogte brengt van de laatste nieuwtjes binnen de gamesindustrie. Met dit keer een gerucht dat Square Enix-game Forspoken mogelijk voor de tweede keer wordt uitgesteld, het verhaal dat Spiderman een Xbox exclusive had kunnen zijn, de geruchten over een nieuwe Sly Cooper game en vrees van de creator van Xbox voor de Game Pass. Dit zie en hoor je allemaal in het GK journaal van 24 mei 2022.

Bang voor Xbox Game Pass…

De Game Pass begint de laatste tijd steeds meer een hype te worden. Maar de creator van de Xbox, Ed Fries. heeft zo zijn bedenkingen bij dit succes. Een opmerkelijke uitspraak voor iemand die jaren voor Microsoft heeft gewerkt. Waar is hij bang voor en is zijn vrees ook gerechtigd? We proberen zijn uitspraak in deze editie van het GK Journaal te beoordelen en te plaatsen. En dus te kijken of er inderdaad gevreesd moet worden.

GK Journaal: Forspoken mogelijk voor de tweede keer uitgesteld

Hoppakee, het uitstellen van games lijkt sinds kort ouderwets op gang te komen. Na het uitstellen van Starfield en Redfall door Bethesda gaan er geluiden dat Square Enix’s hun nieuwe game Forspoken mogelijk voor de tweede keer doorschuift naar een latere datum. Waarom en of er dan iets anders voor in de plaats komt, dat vertellen we je in deze video. Daarentegen lijkt een nieuwe Sly Cooper op komst te zijn. En dat is een welkome toevoeging aan de releases voor 2023 en verder. Dit en meer zie en hoor je in de nieuwe editie van het GK Journaal. Eentje die zeker niet uitgesteld is en die je nu kunt bekijken!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch