Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Xbox verkoopt PlayStation eruit en preview Hogwarts Legacy

15/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en dan weet je wat er komen gaat. Speciaal voor jou staat er een gloednieuwe nieuwe editie van het GK Journaal klaar. Eentje die zoals altijd volledig in het teken staat van het allerlaatste nieuws, geruchten en dikke roddels. Vandaag praten we over de mogelijke komst van een Xbox presentatie tijdens de E3, is er goed nieuws voor de fans van Hogwarts Legacy, lijkt GTA VI op koers te liggen voor aankondiging in 2022, gaat het erg slecht met de NFT’s en nog veel meer. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 15 maart 2022. Klik dus maar snel op de Play knop.

Playstation State of Play volledig in het teken van Hogwarts Legacy

Er is eindelijk goed nieuws voor de fans van Harry Potter. De game genaamd Hogwarts Legacy, die zich afspeelt in de befaamde wereld van de bebrilde magiër, gaat eindelijk haar eerste gameplay beelden vertonen. Dat doen het ze in de aankomende PlayStation State of Play. Wanneer die te zien is? Dat hoor je zo in deze video. Nu we al bijna in april zijn, komen de eerste E3 nieuwtjes ook langzaam maar zeker naar buiten. Zo hebben we mogelijk goed nieuws voor de Xbox fans. Want het lijkt erop dat Xbox een presentatie tijdens de E3 periode gaat geven. Meer details daarover hoor je zo.

Het gaat goed met de ontwikkeling van GTA VI

Als je een Premium Baas bent dan weet je dat het in de Peepshow vaak gaat over NFT’s. Volgens vele visionairs de next big thing. Het lijkt er echter op dat ze boel dit keer niet helemaal correct hebben voorspelt. Want het gaat niet lekker met deze tokens. Tot slot hebben we nog nieuws over de ontwikkeling van GTA VI, die op rolletjes loopt. Een insider verwacht al vrij rap de eerste beelden. Daarnaast is er ook nieuws over een andere geliefde franchise: SiIent Hill. Gaan we dan eindelijk toch een nieuw deel zien? Dit en nog veel meer zie je in deze editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch