Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Xbox Game Pass scoort & Fortnite No Build permanent

24/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Buiten lijkt het op dit moment wel zomer. Een lekker zonnetje, geen mondkapjes meer. het leven kan soms fijn zijn. Nu nog die ellende in Ukraine (en al die andere landen met oorlog en onrecht) stoppen en het is helemaal feest. Op deze zonovergoten dag staat ook nog eens het GK Journaal voor je klaar om je te verwennen met wat interessante nieuwtjes en roddels uit de game-industrie. Zo hebben we het vandaag over onder andere de No Build mode van Fortnite, zijn er nieuwe details over de vierde The Witcher game, gaat het schijnbaar goed met Game Pass en is er slecht nieuws voor de fans van Suicide Squad: Kill The Justice League. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van donderdag 24 maart.

Suicide Squad: Kill The Justice League is uitgesteld

Zo beginnen we deze editie met het nieuws over Suicide Squad: Kill The Justice League. De game is namelijk uitgesteld. Tot wanneer dat is? Dat zie en hoor je zo in de video. Verder hebben we nieuws over Xbox Game Pass. Het lijkt daar erg goed te gaan. Zo is bijvoorbeeld naar buiten gekomen dat het voor Indies veel voordelen heeft. Hoe moeten we de door Xbox vrijgegeven cijfers echter interpreteren? We gaan het uitleggen in deze editie. Verder is er een belangrijke functionaliteit weggehaald bij Fortnite. Je kunt niet meer bouwen. Is deze ingreep permanent? Wij denken te weten wat Epic gaat doen.

Unieke Xbox controllers van Sonic the Hedgehog 2

Tot slot hebben we leuk nieuws voor fans van die blauwe egel. Er is namelijk wel zeer speciale editie van Xbox Series X/S en haar controller uitgekomen. Eentje die volledig in het teken staat van Sonic the Hedgehog 2. Hoe de controllers eruit zien? Dat zie je zo in deze verse editie van het GK Journaal.   

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch