Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Xbox bezitters zijn de meest agressieve gamers ter wereld’

03/09/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is potdomme donderdag en dan wil je een GK Journaal op je beeldscherm hebben. En dus maken we er. JJ neemt je mee op zijn strooptocht door het belangrijkste en meest opmerkelijke nieuws van de afgelopen twee dagen. En hij trapt af met een onderzoek in de VS. Daar werden 964 Xbox-, PS-, Switch- en PC gamers onderworpen aan een zogenaamde Buss Perry Aggression Questionnaire. Dat is een onderzoek dat 29 vragen bevat waaraan men kan afmeten hoe het gesteld is met iemands fysieke agressie, verbale agressie, boosheid en vijandigheid. En de uitslag was nogal eeeh, opzienbarend. Ook als het gaat om de games die agressie opwekken. JJ vertelt je er alles over.

EA maakt er opnieuw een fikse puinhoop van

Dan is er nieuws over EA. Beter gezegd over de shitshow die Madden 21 is. Want dit bugfest wordt massaal door gamers gehaat op dit moment. En EA zou geen EA zijn als ze er volstrekt out of touch op zijn gaan reageren. Zelfs JJ raakt er enigszins geëmotioneerd door. En je weet wat er dan gebeurd. Een stuk rustiger is hij over nieuws over de makers van No Man’s Sky en CD Project Red. De laatste partij komt met een Augmented Reality game op de proppen. The Witcher Monster Slayer laat je straks keihard monsters hakken in de buitenlucht. JJ kijkt samen met jullie naar de gameplay reveal trailer. 

Komt Xbox op de Tokyo Game Show met next gen nieuws?

Dan de aanwezigheid van Microsoft of beter gezegd Xbox bij de online versie van de Tokyo Game Show. Er komt een stream van 50 minuten. Sterker nog, Xbox trapt de online TGS zelfs af. Maar wat gaan ze laten zien? Zit er ook next gen gamenieuws bij? JJ weet het antwoord. En dat antwoord zie en hoor je vanzelfsprekend in het GK Journaal van deze buitengewoon druilige donderdag 3 september.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch