Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Xbox & Bethesda showen Halo Infinite en Starfield 13 juni’

27/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het tweede GK Journaal van deze week staat voor je te trappelen. JJ heeft een frisse lading aan leaks, nieuws en geruchten om met je door te nemen. En veel is gerelateerd aan de komende E3. Zo is deze week bekendgemaakt wanneer de langverwachte Xbox en Bethesda persco gaat plaatsvinden. En als je de afbeelding bij die mededeling ziet, dan kan het niet anders dan dat Halo Infinite en Starfield eindelijk getoond worden. Ook is er nieuws omtrent een nieuwe Nintendo Switch én gaat Steam mogelijk serieus de console markt bestormen met haar eigen console. Dit en meer in deze versie editie van de GK Journaal video.

GK Journaal en de Xbox en Bethesda persco

Sinds de overname van Bethesda door Microsoft zijn er behoorlijk wat vragen ontstaan. De grootste daarvan is uiteraard: ‘Gaan de Bethesda games nu Xbox exclusive worden, of niet?’ Een terechte vraag, waar we tot op heden nog geen concreet antwoord op hebben gekregen. Die vraag (en waar Bethesda en Microsoft samen mee gaan komen in de nabije toekomst) wordt hopelijk op 13 juni beantwoord. Bethesda en Microsoft hebben aangekondigd dat ze op die datum, om 19.00 uur, een persconferentie verzorgen. Waarschijnlijk met de eerste beelden van Starfield. Er is ook een bepaald logo wat gepaard gaat met de aankondiging van deze persco. Dit logo verwijst wellicht naar wat nieuwe games, en JJ gaat je daar in dit nieuwe GK Journaal meer over vertellen.

De Switch Pro wordt aangekondigd

Dat de Switch een gigantisch commercieel succes is, hoeven we je als het goed is niet meer uit te leggen. Misschien is het zelfs zo dat je nu in de trein zit en je console even op pauze hebt gezet om dit artikel te lezen. Zo groot is de populariteit van deze hybride console. Om de Switch fris te houden en om ervoor te zorgen dat de console mee blijft gaan met de rest van het console geweld, is hij toe aan een upgrade. De Switch pro, welteverstaan. De console is al een tijdje geteased, maar lijkt er nu toch echt aan te komen. JJ bespreekt dit alles en meer met je op deze donderdag in het GK Journaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch