Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Uitstel’ God of War Ragnarök & Xbox valt PlayStation aan

09/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er hangt vandaag een prettig gespannen sfeer bij Gamekings op het kantoor. En hopelijk is dat ook bij de gamer community het geval. Vandaag is namelijk de eerste van de twee grote ‘E3’ streams. Waarin we games als God of War Ragnarök, Starfield en Call of Duty Modern Warfare 2 gaan zien plus hopelijk een aantal fijne verrassingen. Wie wil daar nu niet bij zijn? Om 20:00 uur begint de Summer Game Fest en de line up lijkt volgens ons meer dan prima te worden. 90 minuten volle bak nieuwe games. Jij kunt vanaf 19:00 uur alles volgen via Twitch.tv/Gamekings. Inclusief een fijne voor- en nabeschouwing van de oude garde: Boris, JJ & Skate.

Wisselende berichten over status God of War Ragnarök

In de laatste uren voor zo’n grote stream, wemelt het van de geruchten. We zijn met een stofkam door al het nieuws gegaan en hebben het kaf van het koren gescheiden. Check deze editie van het GK Journaal en je bent helemaal klaar voor de stream van vanavond. Wat gaan we zien? Toont PlayStation tijdens de Summer Game Fest een trailer van God of War Ragnarök? Helemaal nu er wisselende berichten zijn over de status van het spel. Wat is er waar van het gerucht rond een nieuwe game van Kojima? Je ziet en hoort de antwoorden in het GK Journaal van donderdag 9 juni.

Xbox komt met antwoord op PS Plus moves PlayStation

We hebben ook nieuws over Xbox en hun presentatie. De Showcase, die op zondag 12 juni vanzelfsprekend bij ons te zien is, zou wel eens een grote fan favorite kunnen missen. Welke dat is maken we in de video bekend. Ook lijkt Xbox de aanval op PlayStation verder voort te zetten door wat pikante antwoorden op de laatste moves van Sony. Ga er dus lekker voor zitten en check deze warming up voor vanavond 19:00 uur. We hopen jullie straks massaal te zien in de chat.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch