Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Ubisoft ‘verrast’ wereld met nieuwe F2P shooter XDefiant

20/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij het GK Journaal houden we van verrassingen. En Ubisoft leverde er ons gisteren een. Opeens was daar een nieuwe Free to Play shooter genaamd Tom Clancy’s XDefiant. XDefiant is een Ubisoft original die de gamer straks snelle 6v6 arenagevechten gaat bieden. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende facties uit het rijke Tom Clancy verleden. Denk aan de Wolves (Tom Clancy’s Ghost Recon), de Echelon (Tom Clancy’s Splinter Cell) en de Outcasts en Cleaners (Tom Clancy’s The Division). De game komt uit op de PS5, PS4, Xbox Series X | S, Xbox One, Stadia en PC en bevat volledige crossplay. Wat vinden we van Ubisoft’s verrassing. En was het wel een verrassing?

Is Ubisoft’s XDefiant wel echt een verrassing?

Een ander verhaal is zijn de acties van Take Two Interactive. Het bedrijf laat de laatste weken diverse Grand Theft Auto-mods verwijderen. Dat doen ze met behulp van zogenaamde DMCA takedown-berichten. Take Two stuurt deze berichten naar de makers van mods. Erin bevindt zich de claim dat de mods de auteursrechten van de uitgever schenden. Gevolg is dat ze de mods moeten verwijderen. Het betreft vooral mods voor GTA 5 waarin maps gebaseerd op oudere GTA-games worden nagebootst. Denk aan Vice City en San Andreas. Wat is hier aan de hand? Waarom is men nu opeens zo gebeten op  het weghalen van deze mods.  

Take Two Interactive pakt opeens een groot aantal GTA V mods aan

In deze editie van het GK Journaal ook nieuws over Skate 4. we hebben het natuurlijk ovet de skateboard-game die vorig jaar aan het einde van EA Play opeens werd aangekondigd. Zij komen nu met een vrij aparte teaser. Waarom is deze teaser nu gelanceerd? Zoe het iets te maken kunnen hebben met het feit dat EA Play aanstaande donderdag live gaat? Dit en nieuws over de peperdure Last of Us serie tref je allemaal in het GK Journaal van dinsdag 20 juli.   

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch