Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Inkomen van streamers ligt op straat na hack bij Twitch

07/10/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag en iedereen weet wat je dan te wachten staat. Inderdaad, een gloednieuwe editie van het GK Journaal. JJ gaat het met jullie hebben over het belangrijkste gamenieuws van de afgelopen paar dagen. Zo behandelt hij verschillende geruchten, bespreekt hij gelekte informatie die vrij kwam na een hack bij Twitch plus nog wat losse nieuwtjes. Dit en nog veel meer zie je in het GK journaal van donderdag 7 oktober 2021.

GK Journaal over het ‘vorstelijke’ salaris van sommige Twitch streamers, vrijgekomen door hack

Er is een hoop gebeurt tijdens de afgelopen paar dagen. Zo was er wat aan de hand bij Twitch. Veel interne informatie van de gebruikers op het platform is gelekt. Of beter gezegd, door hackers gehackt en daarna gelekt. Het gaat vooral om de sourcecode en de inkomsten van de streamers op het platform. En dat is in beide gevallen pijnlijk. Hoe het allemaal zit gaat JJ je uitgebreid vertellen. Verder hebben we nog wat andere nieuwtjes. Zo is er een afbeelding gelekt van een nieuwe console. Het gaat net als bij de Switch om een handheld. Maar niet van Playstation of Xbox. Het lijkt erop dat een partij die bekend is van haar laptops mee wil doen in dit wereldje. Gaat het een succes worden?

Ubisoft werkt aan een Battle Royale

Ubisoft is naar buiten gekomen met een aankondiging van een nieuwe game. Het is een game die je gratis kunt spelen en ook nog eens draait om het Battle Royale-genre. Verdere details hoor je in dit GK Journaal. We hebben ook nieuws over de filmwereld. Er staat namelijk wat te gebeuren bij Netflix. En daar gaan veel gebruikers hoogstwaarschijnlijk niet erg blij van worden. De nieuwe move voel je namelijk in jouw portemonnee. Tot slot nog wat nieuws over een coop tussen Xbox en Adidas. Vanwege het twintigjarige bestaan. Al deze onderwerpen zie je in het GK Journaal van vandaag.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch