Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Vier PS5 geruchten & Tokyo Game Show open voor publiek

01/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wat moeten we toch zonder nieuwtjes? Helemaal niets. Daarom hebben we op de dinsdag en donderdag altijd het GK Journaal klaar staan. Zodat je weer een beetje op de hoogte bent. Zo ook vandaag. We hebben nieuws verzameld over een aantal dikke geruchten omtrent de PS5. Welke zijn waar en bij welke moet je wel erg veel zout nemen? Ook praten we over de Tokyo Game Show die dit jaar eindelijk voor publiek open is, de aankomende Playstation State of Play, een nieuwe rel rondom Activision/Blizzard en nog veel meer. Je ziet het allemaal in het GK Journaal van dinsdag 1 maart. 

Goed nieuws voor de Tokyo Game show

Vanzelfsprekend zijn we op de redactie fan van Tokyo en de Tokyo Game Show. En jullie natuurlijk ook, zo merkten we bij de kijkcijfers van onze items over hert game event in Japan. De Tokyo Game Show is aanwezig tijdens deze editie van het GK Journaal. Want er is goed nieuws. Heel goed nieuws. Kunnen we dan eindelijk een keer weer gaan reizen? Je ziet en hoort het in deze video. Verder hebben we het over Activision/Blizzard. Want ook daar is een nieuwtje over. Of beter gezegd, een relletje. De uitgever lijkt niet helemaal eerlijk te zijn geweest en wordt nu aangeklaagd door een tweetal aandeelhouders. Waarom dat zo is? Gewoon even op de Play knop rammen.

We krijgen deze maand mogelijk een nieuwe Playstation State of Play

Tot slot gaan we het hebben over vier dikke PS5 geruchten. En één daarvan betreft de Playstation State of Play. Niet zo lang geleden was er zo’n event dat toen volledig in het teken van GT 7 stond. Het heeft er alle schijn van dat er opnieuw een State of Play voor de deur staat. In maart. En het zal een ‘goede’ worden volgens de insiders. Waarom ze dat denken, zie en hoor je in de dinsdag editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch