Menu Premium
Loading...

GK Journaal: The Witcher 3 next gen uitgesteld & Dead Island 2 bijna af

14/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De donderdag is aangebroken, hoogste tijd voor een nieuwe editie van onze vaste rubriek het GK Journaal. Het item waarin we het belangrijkste gamenieuws van de afgelopen paar dagen hebben verzameld. En dus bespreken we  ook vandaag een aantal heikele onderwerpen. Zo is er een kink in de kabel gekomen bij de productie van de next-gen versie van The Witcher 3, lijkt er toch een een nieuwe Call of Duty te komen van Sledgehammer, is de launch van Dead Island 2 meer nabij dan je denkt en geraakt Battlefield 2042 steeds dieper in de shit. Je gaat het allemaal zien en horen in het GK Journaal van donderdag 14 april 2022.

De next gen update van The Witcher 3 is uitgesteld

Er is nieuws over de next-gen versie van The Witcher 3. En helaas geen goed nieuws. Eigenlijk hoorde de gratis upgrade vorig jaar al uit te komen, maar helaas werd het uitgesteld naar het tweede kwartaal van dit jaar. Maar ook die datum wordt niet gehaald. Het waarom van deze move en wanneer de upgrade dan zou moeten uitkomen, hoor je in deze video. Verder hebben we het over Oddworld: Soulstorm. Deze game was een maand lang voor de PS+ gebruikers gratis te downloaden. En daar was de ontwikkelaar achteraf gezien niet zo blij mee. We vertellen je waarom. 

Details over de volgende Call of Duty

Positief nieuws is er wel voor de gamers die wachten op Dead Island 2. Het einde van het lange wachten lijkt nabij, de release komt er mogelijk sneller aan dan je verwacht. En dat voor een spel die werd aangekondigd tijdens de E3 van 2014. Meer details tref je aan in de video. Net zoals nog wat ander spraakmakend nieuws. Je gaat het allemaal zien en horen in deze editie van het GK Journaal. Geef dus maar snel een ram op die Play button.

In deze aflevering wordt gebruik gemaakt van de Asus ROG Flow Z13

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch