Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Take Two komt met tientallen games, GTA 6 pas na 2022’

20/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu het zonnetje ons in Amsterdam toe begint te lachen en JJ met een flinke bak spierpijn zit van zijn eerste sportschool bezoek na zes maanden, is het tijd voor een nieuw GK Journaal. En we hebben flink wat hard en minder hard nieuws voor jullie. Zo heeft Take Two bekendgemaakt dat het in de periode tot en met maart 2022; 22 nieuwe games uit gaat brengen. Helaas zit daar (naar alle waarschijnlijkheid) alleen geen GTA 6 tussen, Dat lijkt toch meer en meer richting 2023 te gaan. Developer Gearbox komt wel met een nieuwe titel. Verder zijn Nintendo en Xbox met iets nieuws bezig én komen er een aantal games toch niét naar de E3 volgens Jeff Grubb.

GK Journaal met veel nieuwe games Take Two maar nog geen GTA 6

Take Two gaat de komende jaren flink wat nieuwe games de wereld in helpen. 21 nieuwe games gaat het bedrijf om precies te zijn, lanceren in de periode tussen nu een maart 2022. JJ heeft uiteraard meer details over wat voor soort games we dan mogen verwachten. Een van die nieuwe games zal een nieuwe titel van Gearbox zijn. De kans is aanwezig dat dit een nieuwe Borderlanders game betreft. Maar of, hoe, wanneer en waarom gaat JJ uiteraard in geuren en kleuren met je bespreken. Eén ding is in ieder geval zeker: de pandemie neemt niet alleen in Nederland af, maar ook wereldwijd. Met als gevolg dat er straks meer dan genoeg games uit gaan komen voor de verschillende platforms.

Het Summer Game Fest

Het Summer Game Fest komt in 2021 terug. Dit festival was vorig jaar een soort van substituut van de E3 die nu opnieuw zal plaatsvinden en aftrapt met een grote show op 10 juni. Noem ze maar op, Sony, Microsoft, Valve, Epic, EA en Ubisoft; de lijst is eindeloos en ze zijn allemaal op het Summer Game Fest te vinden. Dit betekent dat wij hier uiteraard met argusogen naar gaan kijken, want een E3 periode zonder een hele dikke show is geen E3. Dit alles en uiteraard nog veel meer vind je in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch