Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘Nieuwe’ Splinter Cell in de maak en 1 triljoen views Minecraft

16/12/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De wereld gaat maar door en zo ook de game-industrie. Het is daarom de hoogste tijd voor de donderdag editie van het GK Journaal. Er valt genoeg te bespreken dankzij verschillende nieuwtjes en geruchten. Zo hebben we het deze keer over een reboot van een geliefde franchise, namelijk Splinter Cell. Maar is dat wat we willen? We hebben het over NFT’s in S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl en over de nieuwe engine van Bohemia Interactive. Je ziet en hoort het allemaal in het GK Journaal van donderdag 16 december. 

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl goes NFT

Er zijn nieuwe details vrijgegeven over S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl. Het gaat straks mogelijk zijn om NFT in de game te kopen. Niet voor in-game items zoals een shirt of een wapen, maar voor iets volledig anders. Meer details daarover hoor je in deze video. We hebben het ook over een nieuwtje rond The Coalition. Een van de studio’s van  Microsoft Game Studios. Ze lijken te werken aan een nieuwe game. Welke game is het en wanneer moet deze titel gaan uitkomen? En is er maar één game in de maak? Of zijn ze bij The Coalition met meer titels bezig? Meer details daarover zo.  

Na acht jaar is er nieuws over een nieuwe Tom Clancy’s Splinter Cell

We bespreken ook een nieuwe move van Ubisoft. Na een tijd lang allerlei geruchten over de franchise te hebben gehoord, is Ubisoft dan eindelijk officieel naar buiten gekomen. En wel met goed nieuws voor de liefhebbers van Splinter Cell. Het laatste deel kwam uit in 2016 en voor de fans is het de hoogste tijd dat er een nieuwe deel uitkomt. Maar wordt het nieuwe deel wel zo ‘nieuw’? Tot slot hebben we het over Minecraft.  Het is misschien niet ons favoriete game, maar dat weerhoudt miljoenen mensen er niet van Minecraft video’s te bekijken.  En daardoor hebben ze wat te vieren. Ram op de Play knop en geniet van een nieuwe editie van het GK Journaal.  

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch