Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Rockstar begint een eigen platenlabel, CircoLoco Records

25/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het eerste GK Journaal van deze week staat traditiegetrouw voor je te klaar. We hebben de gamesindustrie voor je binnenste buiten gekeerd en alle (volgens ons) belangrijke nieuwtjes op een rijtje gezet. En in deze video bespreken we ze met je. Zo is Rockstar deze week verrassend haar eigen muzieklabel begonnen, komt er mogelijk een PS5 Final Fantasy exclusive én keert er een oude bekende map terug naar CoD Cold War. Ook is er nieuws over de tweede delen van Dying Light en Dragon’s Dogma.

GK Journaal: Rockstar en muziek; match made in heaven

iedereen die een GTA game heeft gespeeld, weet het: muziek speelt een ontzettend belangrijke rol in de Rockstar games. De associatie van Rockstar met muziek gaat terug naar het begin van het ontstaan van de studio. En de associatie met muziek zit hem uiteraard ook al in de naam van de studio. Rockstar is een synoniem geworden voor een studio met muziek en dat gegeven zet zich nu verder uit. CircoLoco Records moet er voor Rockstar voor zorgen dat ze ook in het muziekbestel succesvol worden. Het is inmiddels al duidelijk  dat een aantal artiesten zijn gestrikt door Rockstar. Info welke artiesten dit zijn en meer ins en outs over dit verhaal heeft JJ voor je in dit nieuwe GK Journaal. 

Een PS5 Final Fantasy exclusive

Team Ninja is naar verluidt bezig met een nieuwe Final Fantasy titel. Een Souls like titel die exclusief voor de PS5 uit moet gaan komen. Aankondiging: de E3. Je kent Team Ninja ook van een andere game, het meer dan fenomenale Nioh. En de combi Final Fantasy meets Nioh smaakt naar meer. Maar wordt dat het ook? Mag je die optelsom maken? Er is daarnaast uiteraard nog veel meer nieuws. Er komt wellicht een oude bekende (en fan favorite) map terug naar Call of Duty Cold War, er is nieuws over The Outer Worlds én wat feitjes over sequels voor over Dying Light en Dragon Dogma.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch