Menu Premium
Loading...

GK Journaal: Komt Red Dead Redemption 3 er aan & dickpic schandaal

25/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is donderdag en dan hebben we zoals altijd een verse editie van het GK Journaal voor je klaar staan. HetĀ GK Journaal van vandaag zit lekker vol. Zo hebben we een gerucht opgevangen over een nieuwe Red Dead Redemption. Het zou gaan om deel 3 en daar wordt al twee jaar aan gewerkt. Maar hoe komen we aan dat nieuws en is dit nieuws wel betrouwbaar? Of prikken we het zo door. Daarnaast is er nieuws over een legendarische gamefranchise die mogelijk als TV-serie een nieuw leven gaat krijgen en een van de mooiste games in ontwikkeling op dit moment die mogelijk een timed exclusive wordt een niet nader te noemen console. Dit en meer zie en hoor je allemaal in het GK Journaal van donderdag 25 november.

Meer details over een nieuwe Red Dead Redemption?

Dat gerucht dus van de kant van Rockstar Games. En nee, het betreft niet de wat minder geslaagde GTA Trilogie die laatst uitkwam, maar Red Dead Redemption. Er zou dus gewerkt worden aan een nieuw deel. Maar hoe kunnen we dat weten, want Rockstar is als een Fort Knox. Daar lekt zelden iets. Verder hebben we het over de Mass Effect games. Amazone lijkt bezig te zijn met een zeer speciaal en duur project. Waar zal dat over gaan?

Krijgen we binnenkort een nieuwe The Lord of the Rings-game te zien?

Verder hebben we over nog een populaire reeks, nu uit de film wereld. Want het zou zo kunnen zijn dat er mogelijk gewerkt wordt aan een The Lord of the Rings-game. Het zou een totaal nieuwe IP betreffen van een bedrijf wat nog niet echt zelf games heeft gemaakt. Wie is dat? Ook is er nieuws over Battlefield 2042, Black Myth: Wukong en Cricket 22. En dat laatste kun je rangschikken onder de noemer ‘lullig’ nieuws. Dit alles zieĀ  en hoor je in deze nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch