Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PS5 toont gruwelijke beelden en Xbox Series X is stil

01/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe je het ook wendt of keert, of het nu leuk vindt of zwaar probeert te negeren, Microsoft domineert momenteel de sectie ‘next-gen nieuws’. Hetzij met harde berichten over de aankoop van Bethesda of de aanwezigheid van EA Play binnen het Game Pass model, hetzij met een stroom aan, vaak fijne, geruchten. Bijvoorbeeld dat Starfield in 2021 console exclusief wordt en dat Phil Spencer bezig is om ook Sega binnen het bedrijf te hengelen. Daarom is het goed om te zien dat de PS5 de laatste dagen ook weer van zich af bijt en probeert het momentum bij de Xbox Series X weg te nemen. Misschien niet met nieuws a la de aankoop van Bethesda, maar wel met fraaie beelden van next gen games. En laten we eerlijk zijn, uiteindelijk draait het daar toch allemaal om. Wat Sony precies toonde, dat neemt JJ in deze editie van het GK Journaal met je door.

PS5 moet momentum bij Xbox Series S en X wegnemen

Er is ook nieuws en beeld van Call of Duty. Dit keer betreft het, en haal even diep adem, Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies. Inderdaad, de nieuwe Zombiemode. We weten sinds gisteren hoe dat er uit ziet en er zitten een aantal leuke aanpassingen in. JJ vertelt je welke aanpassingen dat zijn. Ook is er nieuws over Cyberpunk 2077. Zowel positief als negatief. En beide aspecten worden doorgenomen in woord en beeld. Want, en dat is een spannende cliffhanger, we willen niet nog een keer uitstel van de game die het meest gewild is op de redactie….

Is er een nieuwe Titanfall in de maak?

Goed nieuws ook voor de fans van Respawn Entertainment en Titanfall in het bijzonder. Er is nieuws rond die serie te vertellen. JJ meldt je wat het nieuws is en hoe maf dit gerucht de wereld in kwam. Dit en een aantal andere verse nieuwtjes kunnen je zoals altijd lekker snel tot je nemen in het GK Journaal. Ditmaal de editie van donderdag 1 oktober.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch