Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PS5 krijgt nieuwe controller & remake eerste Assassin’s Creed

16/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week voelt best lekker ‘E3’-achtig aan. Er worden nog steeds nieuws games aangekondigd, er komen meer details over eerder aangekondigde spellen en de geruchten fladderen in het rond. Loving it. Helemaal omdat we dan genoeg materiaal hebben om een nieuwe editie van het GK Journaal te vullen met leuke feitjes. Zo hield kwam er het bericht naar buiten dat PlayStation bezig is met een nieuwe controller voor de PS5. Wat voor het controller het moet gaan worden, zie en hoor je in deze video. Ook was er nieuws over Assassin’s Creed, Starfield, Fallout 5 en een heftige video van de makers van S.T.A.L.K.E.R. 2. Ga lekker zitten (of liggen met dit weer) en check al het belangrijke nieuws in het GK Journaal van donderdag 16 juni 2022.

PlayStation wil Pro controller maken voor de PS5

De DualSense controller voor de PS5 is een meer dan fijne controller. Zaken als de haptic feedback en de vorm zorgen er voor dat het stukje techniek veel fans heeft. Ook op de redactie. Desondanks wil PlayStation daar nog een schepje bovenop gaan doen. In de vorm van een nieuwe controller met extra functionaliteiten. Wat dat behelst en of dat nodig is, gaan we je in deze vide vertellen.

Wat is Ubisoft van plan met de eerste Assassin’s Creed?

In ander nieuws gaan we het hebben over Ubisoft. De Franse publiher is deze week gestart met een groot feest rond Assassin’s Creed. Elke week wordt er een ander deel van de roemruchte en zeer succesvolle serie in het zonnetje gezet. En bij de aankondiging was iets vreemds te zien? Wat dat was, vertellen we je in de video. Deze editie van het GK Journaal sluiten we af met een vrij heftige video van de makers van S.T.A.L.K.E.R. 2. Deze inwoners van Ukraine bevinden zich midden in een vreselijke oorlog. En dat heeft impact op hun werk. De video laat dat glashard zien. Oorlog, wie er ook begint en waar het zich ook afspeelt, is vreselijk, stom en onnodig. Helaas begrijpt nog steeds niet iedereen dat…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch