Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘PlayStation State of Play 19 augustus met Horizon & GT7’

10/08/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gerucht zoemt al een tijdje rond. PlayStation zou in de maand augustus nog een online event gaan produceren. Een heuse PlayStation State of Play. Vandaag melden een aantal insiders dat dit event op de 19e gaat plaatsvinden. En dat er onder andere het uitstel van Horizon: Forbidden West wordt aangekondigd. We zijn zoals altijd in de materie gedoken en zagen ook dat Xbox een eigen event houdt op de 24e augustus. Dit ter ere van de Gamescom. Dat is bevestigd en al. En je weet het, als Xbox iets gaat doen, dan wacht Sony nooit al te lang. Het gerucht zou daarom best wel eens waar kunnen zijn. En zeg nu eerlijk, PlayStation heeft ons deze zomer niet bepaald verwend met veel info en events. Zowel de E3 als de Gamescom skipte het bedrijf.

Dan toch een PlayStation State of Play in augustus?

Er is ook nieuws over GTA V voor de next-gen en GTA Trilogy Remake. Of Remaster. Take Two liet de wereld onlangs weten dat er dit jaar zes remasters te verwachten waren. Drie weten we en drie zijn onbekend. Voor velen is 1+1 echt 2. En dus zou de Extended Edition van GTA V wel eens een remaster van een eerder deel kunnen bevatten. Wat denken we hiervan? En hoe kijken we tegen het, nu wel erg lang durende, mysterie van de Nederlandse game Abandoned aan. Krijgen we vandaag of morgen eindelijk uitsluitsel?

De pre hype voor de Gamescom wordt opgestart

Kortom, we hebben een lekker volle editie van het GK Journaal voor je klaar staan. Een editie die al voor een deel in het teken staat van de aanstaande Gamescom (25 t/m 27 aug). De giga Duitse game beurs die ook dit jaar volledig online zal plaatsvinden. Er komen een aantal grote streams aan, die we zeer waarschijnlijk gaan meepakken op ons Twitch-kanaal. Dus hou ons goed in de gaten, we melden daar snel meer over. Tot die tijd wordt er een kleine hype opgebouwd over wat we de komende tijd gaan zien.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch