Menu Premium
Loading...

GK Journaal: PlayStation kan Game Pass niet kopiëren & FIFA is niet meer

12/05/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu het buiten wel zomer lijkt, maken we er een extra zonnige editie van het GK Journaal van. De rubriek waarin elke dinsdag en donderdag het meest belangrijke nieuws van van de afgelopen dagen behandelen. En zo ook dit keer valt er een hoop te bespreken. Zo hebben we dit keer nieuws over tot waar PlayStation de Game Pass kan benaderen, doen we eindelijk de unboxing van de Steam Deck, praten we over Avatar: Frontiers of Pandora en nog veel meer. Je gaat het allemaal zien en horen in het GK Journaal van donderdag 12 mei 2022.

Eindelijk is de Steam Deck op de redactie gearriveerd

Na lang wachten hebben we hem dan eindelijk op de redactie: de Steam Deck. Het kreng is overal uitverkocht en Valve deelt ze niet bepaald uit aan de media. Maar Koos is het in samenwerking met de community gelukt. En dus gaan we hem vandaag uit de doos halen. Wat is de eerste indruk van de handheld van Valve? Click maar snel als je het antwoord op die vraag wilt zien. maar er is natuurlijk ook gewoon nieuws. Zoals over de ‘nieuwe’ PS+ subscription service van PlayStation. Volgens de CFO van het bedrijf, Hiroki Totoki. gaan ze geen first party-titels op de eerste dag naar PS+ brengen. Waarom ze die beslissing hebben genomen? Dat hoor je zo in deze editie van het GK Journaal.

First party games PlayStation te duur voor Game Pass model 

Mocht je bij CD PROJEKT RED willen werken, en niet burned out willen raken, dan is er goed nieuws. De Polen gaan namelijk over op een nieuwe manier van werken. Wat die manier is, dat zie en hoor je zo in deze video. Tot slot hebben we goed nieuws voor de Ubisoft-fans onder de community-leden. Er komen nog drie grote games uit voor het begin van 2023. Welke games er dan uit gaan in die periode hoor je in deze video. net als we dat doen bij de games die EA nog in 2022 gaat launchen. Het is allemaal te zien en te horen in de donderdagse editie van het GK Journaal. 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch