Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘PlayStation gaat eindelijk met de games voor de PS5 komen’

27/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ heeft zoals elke dinsdag en donderdag het leukste en heetste gaming nieuws voor je uitgezocht. En er is ook op Koningsdag genoeg om over te praten. Zo heeft een EA insider stof doen opwaaien nadat duidelijk is geworden dat FIFA en EA spelers doelbewust naar FUT Packs stuurt. Daarnaast gaat PlayStation eindelijk knallen met PS5-games waaronder de nieuwe Ratchet and Clank: Rift Apart en lijkt er al wat van The Elden Ring te zijn uitgelekt. Dus, JJ, wat is het nieuws van deze dinsdag in het GK Journaal?

Het EA nieuws in GK Journaal

Een EA insider heeft aan CBC nieuws een opmerkelijk set documenten gelekt. Het pak documenten – van 54 pagina’s – laat een duidelijk beeld zien. EA is doelbewust bezig om de FIFA community naar te FUT Packs te leiden. Dit vooral omdat FIFA en EA veel geld verdienen aan de verkoop van deze packs. Hier is op zichzelf uiteraard niets mis mee, maar omdat de trekking van die packs je random spelers oplevert is het toch eh, verhelderend nieuws. JJ heeft het hele verhaal wat meer voor jullie uitgediept en gaat alle EA ins en outs in het GK Journaal met je bespreken.

PlayStation toont PS5-trailer van nieuwe Ratchet and Clank

De PlayStation only IP Ratchet and Clank is al een tijd toe aan een nieuw hoofdstuk. En weten inmiddels al een tijdje wat de naam is van dat nieuwe hoofdstuk, namelijk Rift Apart. Gisteren is er een trailer van de nieuwe game bekendgemaakt, welke je hieronder kunt bekijken. Sony en PlayStation hebben echter ook nog meer nieuws bekendgemaakt, wat we hier uiteraard nog niet aan je gaan vertellen. Anders heeft JJ al dat werk voor niks gedaan. Wat we wel mogen melden is dat de geruchtenmolen omtrent sommige games inmiddels behoorlijk loopt. Zo zijn er geruchten omtrent The Elden Ring, Starfield, Call of Duty: Cold War en nog veel, veel meer.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch